Følg med på trendene dine i Mosjon-appen

I Mosjon-appen ser du fremgangen din over tid, slik at du kan se om du gjør det like bra eller til og med bedre enn før.

Sjekk trendene dine

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Bla ned til Trender.

3. Se om Trender-pilene dine går opp eller ned, eller trykk på Vis mer for å se mer detaljert informasjon om en spesifikk trend.

Trender gir deg et øyeblikksbilde av fremgangen din sett i forhold til målene dine for bevegelse, trening og å være oppreist i tillegg til andre viktige målinger sammenlignet med tidligere innsats, slik at du kan sørge for at du er i rute.

Få motivasjon

Hvis en trendpil peker nedover, får du veiledning for hvordan du snur om på dette. Du kan for eksempel få forslag som «Forbrenn 30 ekstra kalorier hver dag i 7 dager» for å få pilen til å peke oppover, eller «Begynn med å oppnå 10 oppreist-timer per dag, og kom tilbake neste uke for å få et nytt mål» for å komme på riktig spor.

Se mer detaljert informasjon om en spesifikk trend

Slik måles trender

Trender er basert på hvordan målingene dine har endret seg i løpet av de siste 90 dagene sammenlignet med de siste 365 dagene.* Hvis trendpilen for en bestemt måling peker oppover, så opprettholder eller forbedrer du formen. Hvis en pil peker nedover, har gjennomsnittet for de siste 90 dagene for en bestemt måling begynt å synke.

Hvis du vil se flere detaljer om innsatsen din i løpet av det siste året sammenlignet med de siste tre månedene, kan du trykke på trendpilen ved siden av en kategori. Du vil se en graf som viser dataene dine og daglig gjennomsnitt for en vanlig uke, og du får mer informasjon om målingstypen. Hvis du vil se flere detaljer for en graf, trykker og holder du på skjermen.

*Trendene dine kan endres på grunn av oppdateringer av hvordan Aktivitet-målingene dine beregnes.

Hvis du ikke ser trender

Du må ha 180 dager med aktivitet før trendene vises. Hvis du ikke ser trendene dine, fortsetter du bare å gå med klokken og fullføre ringene dine. Når det finnes nok data, får du en varsling om at trendene dine er klare.