Slå lommelykten på eller av på iPhone eller iPad Pro

LED-blitsen på iPhone eller iPad Pro fungerer også som lommelykt, så du kan få ekstra lys når du trenger det.

Det er flere måter å slå lommelykten på eller av på:

Spør Siri

Her er noen eksempler på hvordan du kan bruke Siri til å slå på lommelykten:

• «Hei, Siri, slå på lommelykten.»

• «Hei, Siri, kan du slå på lommelykten?»

• «Hei, Siri, slå av lommelykten.»

Slå lommelykten av eller på i kontrollsenteret

1. Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen for å åpne Kontrollsenter på iPhone eller iPad. På en iPhone med Hjem-knapp sveiper du opp fra bunnen av skjermen for å åpne kontrollsenteret.

2. Trykk på Lommelykt-knappen Lommelykt-symbolet.

No alt supplied for Image
  3. For å slå av lommelykten trykker du på Lommelykt-knappenLommelykt-symbolet igjen.

Lommelykt-symbolet Gå til Innstillinger > Kontrollsenter, og trykk på Lommelykt på listen over tilgjengelige kontroller.

Du kan også slå på lommelykten fra låst skjerm: Hold inne Lommelykt-knappenLommelykt-symbolet nederst til venstre.

Slå lommelykten på eller av med handlingsknappen

1. Åpne Innstillinger-appen og trykk på Handlingsknapp.

2. Sveip til lommelyktsymbolet.

På iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan du tilordne funksjoner som lommelykten til handlingsknappen.
  3. Hold inne handlingsknappen for å slå lommelykten på eller av.

Handlingsknappen er kun tilgjengelig på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

Finn ut mer om handlingsknappen

Endre lysstyrken til lommelykten

1. På en iPhone med Face ID, eller på iPad, sveiper du ned fra øvre høyre hjørne av skjermen for å åpne Kontrollsenter. På en iPhone med en Hjem-knapp sveiper du opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter.

2. Trykk og hold inne Lommelykt-knappen Lommelykt-symbolet.

3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Finn ut hva du kan gjøre hvis lommelykten på enheten ikke fungerer