Bruk postkasser for å organisere e-postmeldinger på iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du organiserer e-postmeldingene dine med egendefinerte postbokser, VIP-postkasser og flagg.

Slik bruker du postkasser

En postkasse er en mappe du kan bruke til å organisere e-postmeldinger. I Mail-appen kan du bruke standard postkasser – for eksempel Innboks, Sendt, Papirkurv, Påminn meg, Oppfølging og Send senere. Alternativt kan du opprette egendefinerte postkasser. Du kan også bruke VIP og flagg for å få enkelte e-postmeldinger til å skille seg ut.

Opprette egendefinerte postkasser

1. På postkasselisten trykker du på Rediger i øvre høyre hjørne. Trykk deretter på Ny postkasse.

2. Gi postkassen et navn. Hvis du har mer enn én e-postkonto konfigurert på enheten, trykker du på Postkasseplassering og velger kontoen du vil opprette en postkasse i. Finn ut hvordan du legger til en e-postkonto på enheten din.

3. Trykk på Lagre og deretter på Ferdig.

Opprett en ny postkasse i Mail

Du finner den nye postkassen på postkasselisten under kontoen du opprettet den i.

Flytt e-postmeldinger til en postkasse

1. Gå til Innboks i Mail.

2. Trykk på Rediger øverst til høyre.

3. Velg e-postmeldingene, og trykk på Flytt.

4. Trykk på Flytt melding.

5. Velg postkassen du vil flytte e-postmeldingene til.

Flytt e-poster til en ny postkasse i Mail

Slett postkasser

Når du sletter en egendefinert postkasse, blir alle e-postmeldingene i postkassen slettet permanent fra kontoen. Før du sletter en postkasse, kan du flytte e-postmeldingene til en annen postkasse.

Slik sletter du en egendefinert postkasse:

1. Gå til postkasselisten og trykk på Rediger i øvre høyre hjørne.

2. Trykk på postkassen du vil slette.

3. Trykk på Slett postkasse.

4. Trykk på Slett og deretter på Ferdig.

Du kan bare slette egendefinerte postkasser.

Finn ut hvordan du sletter individuelle e-postmeldinger på iPhone eller iPad.

Slik bruker du VIP-postkassen

I Mail-appen kan du angi visse personer som VIP-er for å holde styr på meldingene de sender. VIP-er har stjernesymboletstjernesymbolet ved siden av navnene i meldingstoppteksten. VIP-postkassen er på listen over postkasser.

Hvis du ikke finner VIP-postkassen, må du sjekke at den er påslått. Gå til Mail, trykk på Rediger, og sørg for at VIP er valgt på listen over postkasser.

Legg til en VIP

1. Gå til en e-postmelding.

2. Trykk på avsenderens navn eller e-postadresse i meldingshodet.

3. Trykk på Legg til som VIP.

Legg til en kontakt i VIP-listen din i Mail

Endre VIP-varsler

1. Åpne Mail.

2. Trykk på Info-knappenInfo-knappen ved siden av VIP.

3. Trykk på VIP-varsler.

4. Velg varslene du vil stille inn.

Juster varslingspreferansene dine for VIP-e-poster i Mail

Slik bruker du flagg for e-postmeldinger

Du kan merke e-postmeldinger med flagg for å holde styr på meldingene dine. Du kan til og med fargekode ulike flagg. Når du flagger en e-postmelding, ser du flaggsymboletflaggsymbolet ved siden av e-postmeldingstråden.

Flagging av en e-post i Mail

Bruk standardflagget:

1. Gå til postkassen med e-postmeldingen du vil flagge.

2. Sveip til venstre over e-postmeldingen.

3. Trykk på Flagg.

Velg en flaggfarge for å merke e-poster i Mail

Slik endrer du fargen på et flagg:

1. Gå til en e-postmeldingstråd.

2. Trykk på Svar-knappenSvar-knappen.

3. Trykk på Flagg, og velg fargen du vil bruke for flagget.

Finn de flaggede e-postmeldingene dine

1. I Mail-appen går du til Postkasser-listen.

2. Trykk på Rediger øverst til høyre.

3. Velg Flagget.

4. Trykk på Ferdig. Postkassen med flaggede e-postmeldinger vises nå i Postkasser-listen.

Velg postkassen «Flagget» i Mail