Hvis du får et varsel i Hvor er?-appen om at AirPods ikke er fullstendig konfigurert

Du kan få dette varselet hvis AirPods ikke kan sammenkobles, eller hvis de bare sammenkobles delvis (for eksempel hvis bare den høyre øreproppen sammenkobles).

Det kan ta litt tid å sammenkoble AirPods. Hvis du får et varsel om at de ikke er sammenkoblet, eller at sammenkoblingen er ufullstendig, venter du noen minutter til sammenkoblingen er fullført.

Hvis du fortsatt får varselet, kan du prøve denne fremgangsmåten for feilsøking:

1. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Enkelte AirPods- og Hvor er?-funksjoner fungerer bare med den nyeste programvareversjonen.

2. Kontroller at du har slått på Hvor er?: Åpne Innstillinger og trykk på Navnet ditt > Hvor er? > Finn iPhone. Kontroller at både Finn iPhone og Hvor er?-nettverket er slått på.

I iPhone-innstillingene kan du slå på Hvor er? og Hvor er?-nettverket.
  3. Kontroller at Bluetooth er slått på og at Hvor er?-nettverket er aktivert for AirPods:

ios-17-iphone-14-pro-settings-bluetooth-airpods-find-my-network
    • Innstillinger > Bluetooth og kontroller at det er slått på.

• Deretter trykker du på Mer info-knappenNo alt supplied for Image ved siden av AirPods. Rull ned og kontroller at Hvor er?-nettverket er slått på.

4. Hvis du ikke har gjort det allerede, slår du på tofaktorautentisering for Apple-ID-en din.

5. Hvis du ikke har gjort det allerede, slår du på iCloud-nøkkelring.

6. Se etter et varsel om oppdatering av Apple ID-innstillingene i Innstillinger-appen. Hvis du ser et varsel, følger du instruksjonene for å fullføre konfigurasjonen.

7. Lukk lokket på ladeetuiet, vent litt, og åpne deretter lokket igjen.

Sammenkoblingen skal være fullført etter ca. ett minutt, og varselet skal ikke lenger vises.

Fungerer det fortsatt ikke? Fjern AirPods: Åpne Hvor er?, trykk på Enheter, velg AirPods og trykk på Fjern denne enheten. Deretter går du til startskjermen på iPhone og åpner lokket på ladeetuiet for å koble til AirPods igjen.

Få mer hjelp til å koble AirPods til Apple-enhetene dine