Taptic Engine for iPhone 15

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 6,1-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blågrønn, 0,75 kgf cm)

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med USB-C-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å skru ut de to stjerneskruene i kontaktdekselet til Taptic Engine. Legg skruene til side.

3. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne én stjerneskrue fra Taptic Engine. Legg skruen til side.

•  Obs: Ikke skad jordingsfjæren på dekselet.

4. Fjern kontaktdekselet til Taptic Engine og ta vare på det til monteringen.

5. Løft enden av flekskabelen til Taptic Engine av kontakten.

6. Bruk den den antistatiske pinsetten til å fjerne Taptic Engine.

Montering

1. Posisjoner Taptic Engine i kabinettet.

2. Trykk enden av flekskabelen til Taptic Engine på kontakten.

3. Posisjoner dekselet til kontakten til Taptic Engine over enden av flekskabelen.

4. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste én ny stjerneskrue (923-10031) i Taptic Engine.

5. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste to nye stjerneskruer (923-10031) i kontaktdekselet for Taptic Engine.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: