Apples sikkerhetsoppdateringer (25. januar 2005 til 21. desember 2007)

Dette dokumentet lister opp sikkerhetsoppdateringer for Apple-produkter utgitt fra 25. januar 2005 til 21. desember 2007.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apples produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Viktig: Dette dokumentet lister opp sikkerhetsoppdateringer for Apple-produkter utgitt fra 25. januar 2005 til 21. desember 2007. Hvis du vil ha informasjon om nyere sikkerhetsoppdateringer, kan du lese denne artikkelen.

Skaff deg Mac OS X

Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg Mac OS X (klient) her. Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg Mac OS X Server her.

Programvareoppdateringer for Mac OS X er tilgjengelig fra:

PGP-nøkkel for Apple Product Security

For mer informasjon kan du gå til Slik bruker du PGP-nøkkel fra Apple Produktsikkerhet.

Sikkerhetsoppdateringer (25. januar 2005 til 21. desember 2007)

Navn og informasjonskobling – Utgitt for – Utgivelsesdato

Sikkerhetsoppdateringer er vanligvis inkorporert i senere programvareoppdateringer

Sikkerhetsoppdateringer for Mac OS X blir vanligvis tatt med i den neste programvareoppdateringen for Mac OS X. Sikkerhetsoppdatering 2005-001 kan for eksempel bli installert på Mac OS X 10.3.7. Mac OS X 10.3.8-oppdateringen omfatter imidlertid alle rettelser i Sikkerhetsoppdatering 2005-001, noe som betyr at datamaskiner som kjører Mac OS X 10.3.8 eller nyere, ikke vil se Sikkerhetsoppdatering 2005-001 i valgene for programvareoppdatering.

Sikkerhetsoppdateringer er også tilgjengelige for programvare som er utgitt uavhengig av Mac OS X. Sikkerhetsoppdateringer 2005-002 er for eksempel bare tilgjengelig for systemer som inneholder den sårbare versjonen av Java 1.4.2. Programvareoppdateringer blir pakket på en måte som sikrer systemene. Sikkerhetsoppdateringer tilbys bare til systemer som må oppdateres, og ikke til nyere versjoner der sikkerhetsoppdateringen er inkorporert. For mer informasjon kan du se avsnittet «Noen, men ikke alle oppdateringer vises» i dette dokumentet.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.