Apples sikkerhetsoppdateringer (15. januar 2008 til 3. desember 2009)

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsoppdateringer for Apple-produkter fra 15. januar 2008 til 3. desember 2009.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apples produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Viktig: Dette dokumentet beskriver oppdateringer og utgivelser fra 15. januar 2008 til 03. desember 2009. Se denne artikkelen for nyere oppdateringer. Hvis du ønsker informasjon om tidligere sikkerhetsoppdateringer, kan du se disse dokumentene:

Skaff deg Mac OS X

Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg Mac OS X (klient) her. Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg Mac OS X Server her.

Programvareoppdateringer for Mac OS X er tilgjengelig fra:

PGP-nøkkel for Apple Product Security

For mer informasjon kan du gå til Slik bruker du PGP-nøkkel fra Apple Produktsikkerhet. -

Sikkerhetsoppdateringer

Navn og informasjonskobling – Utgitt for – Utgivelsesdato

(*) Basert på en utkastspesifikasjon i IEEE 802.11n.

Sikkerhetsoppdateringer er vanligvis inkorporert i senere programvareoppdateringer

Sikkerhetsoppdateringer for Mac OS X blir vanligvis tatt med i den neste programvareoppdateringen for Mac OS X.

Sikkerhetsoppdateringer kan også være tilgjengelig for programvare som utgis uavhengig av Mac OS X. Programvareoppdateringer pakkes på en måte som skal sikre systemene. Sikkerhetsoppdateringer tilbys bare til systemer som må oppdateres, og ikke til nyere versjoner der sikkerhetsoppdateringen er inkorporert.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.