Sikkerhetsoppdateringer fra Apple (2010)

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apples produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Viktig: Dette dokumentet beskriver kun oppdateringer og utgivelser fra 2010.

• Informasjon om utgivelser i 2011 og nyere er tilgjengelig her.

• Informasjon om utgivelser i 2008 og 2009 er tilgjengelig her.

• Informasjon om utgivelser i 2005, 2006 og 2007 er tilgjengelig her.

Skaff deg Mac OS X

Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg Mac OS X (klient) her. Du finner informasjon om hvordan du skaffer deg OS X Server her.

Programvareoppdateringer for Mac OS X er tilgjengelig fra:

PGP-nøkkel for Apple Product Security

For mer informasjon kan du gå til Slik bruker du PGP-nøkkel fra Apple Produktsikkerhet.

Sikkerhetsoppdateringer

Navn og informasjonskobling – Utgitt for – Utgivelsesdato

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.