Om sikkerhetsinnholdet i iOS 3.0.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 3.0.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer finnes her: Apple sikkerhetsoppdateringer.

iOS 3.0.1

• CoreTelephony

CVE-ID: CVE-2009-2204

Tilgjengelig for: iOS 1.0 til iOS 3.0

Virkning: Mottak av en skadelig SMS-melding kan føre til uventet tjenesteavbrudd eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er et problem med skadet minne under dekoding av SMS-meldinger. Mottak av en skadelig SMS-melding kan føre til uventet tjenesteavbrudd eller kjøring av vilkårlig kode. Denne oppdateringen løser problemet gjennom forbedret feilhåndtering. akk til Charlie Miller fra Independent Security Evaluators og Collin Mulliner fra Technical University Berlin for rapportering av dette problemet.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.