Batteri for Mac Pro (2023)

Før du begynner

Fjern denne delen før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

Fjerning

1. Bruk den svarte pinnen til å løfte fjærklemmen på batterikontakten.

2. Sett den flate enden av den svarte pinnen inn bak batteriet for å fjerne det fra kontakten.

Remontering

Advarsel

Installer bare et BR1632A-batteri. Det er eksplosjonsfare hvis batteriet installeres feil eller byttes ut med feil batteritype. Kast brukte batterier i henhold til lokale miljølover og -retningslinjer.

1. Sørg for at batterikontakten er fri for rusk.

2. Sett inn batteriet under fjærklemmen. Trykk deretter batteriet inn i batterikontakten.

Monter denne delen igjen for å fullføre remonteringen: