Om sikkerhetsinnholdet i iOS 6

Les om sikkerhetsinnholdet i iOS 6.

iOS 6 kan lastes ned og installeres ved bruk av iTunes.

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 6.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

iOS 6

• CFNetwork

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til avsløring av følsom informasjon

Beskrivelse: Det var et problem med CFNetworks håndtering av feilaktige URL-adresser. CFNetwork kan sende forespørsler til feil vertsnavn, noe som fører til av følsom informasjon avsløres. Problemet ble løst ved forbedringer av URL-håndtering.

CVE-ID

CVE-2012-3724: Erling Ellingsen fra Facebook

• CoreGraphics

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Flere sårbarheter i FreeType

Beskrivelse: Det varr flere sårbarheter i FreeType, og den mest alvorlige kan føre til vilkårlig utførelse av kode ved tilgang til en skadelig font. Disse problemene ble løst ved å oppdatere FreeType til versjon 2.4.9. Ytterligere informasjon kan fås på nettsidene til FreeType på http://www.freetype.org/

CVE-ID

CVE-2012-1126

CVE-2012-1127

CVE-2012-1128

CVE-2012-1129

CVE-2012-1130

CVE-2012-1131

CVE-2012-1132

CVE-2012-1133

CVE-2012-1134

CVE-2012-1135

CVE-2012-1136

CVE-2012-1137

CVE-2012-1138

CVE-2012-1139

CVE-2012-1140

CVE-2012-1141

CVE-2012-1142

CVE-2012-1143

CVE-2012-1144

• CoreMedia

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av en skadelig filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med ikke initialisert hukommelsestilgang i håndteringen av Sorenson-kodede filmfiler. Problemet ble løst ved forbedret initialisering av hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2012-3722: Will Dormann hos CERT/CC

• DHCP

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Et skadelig Wi-Fi-nettverk kan være i stand til å finne ut hvilke nettverk en enhet har hatt tilgang til tidligere

Beskrivelse: Ved tilkobling til et Wi-Fi-nettverk kan iOS kringkaste MAC-adressene til tidligere brukte nettverk i henhold til DNAv4-protokollen. Problemet ble løst ved å deaktivere DNAv4 i ukrypterte Wi-Fi-nettverk.

CVE-ID

CVE-2012-3725 : Mark Wuergler i Immunity, Inc.

• ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av en skadelig TIFF-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var bufferoverflyt i libtiffs håndtering av ThunderScan-kodete TIFF-bilder. Dette problemet ble løst ved å oppdatere libtiff til versjon 3.9.5.

CVE-ID

CVE-2011-1167

• ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av et skadelig PNG-bilde kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var flere problemer med ødelagt hukommelse i libpngs håndtering av PNG-bilder. Disse problemene ble løst ved forbedret kontroll av PNG-bilder.

CVE-ID

CVE-2011-3026: Jüri Aedla

CVE-2011-3048

CVE-2011-3328

• ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av et skadelig JPEG-bilde kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et dobbeltfrigivelsesproblem i ImageIOs håndtering av JPEG-bilder. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2012-3726 : Phil i PKJE Consulting

• ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av et skadelig TIFF-bilde kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med heltallsoverflyt i libTIFFs håndtering av TIFF-bilder. Problemet ble løst ved forbedret kontroll av TIFF-bilder.

CVE-ID

CVE-2012-1173 : Alexander Gavrun fra HPs Zero Day Initiative

• Internasjonale komponenter for Unicode

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Programmer som bruker ICU, kan være utsatt for at et program uventet avsluttes eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var stakkbufferoverflyt i håndteringen av lokale ICU ID-er. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2011-4599

• IPSec

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Lasting av en skadelig racoon-konfigurasjonsfil kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av racoon-konfigurasjonsfiler. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-3727: 2012 iOS Jailbreak Dream Team

• Kjerne

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En lokal bruker kan bli i stand til å kjøre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Det var et problem med ugyldig i pekerdereferanse i kjernens håndtering av IOCTLer for pakkefilter. Dette kan gi en angriper tilgang til å endre kjernehukommelse. Problemet ble løst ved forbedret feilhåndtering.

CVE-ID

CVE-3728: 2012 iOS Jailbreak Dream Team

• Kjerne

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En lokal bruker kan bli i stand til å bestemme oppsett av kjernehukommelse

Beskrivelse: Det var et problem med uinitialisert hukommelsestilgang i Berkeley-pakkefiltertolkeren, som førte til avsløring av hukommelsesinnhold. Problemet ble løst ved forbedret initialisering av hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2012-3729 : Dan Rosenberg

• libxml

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Visning av en skadelig nettside kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var flere svakheter i libxml, der den mest alvorlige kunne føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode. Disse problemene ble løst ved å ta i bruk relevante rettelser oppstrøms.

CVE-ID

CVE-2011-1944 : Chris Evans i Google Chrome Security Team

CVE-2011-2821: Yang Dingning ved NCNIPC, Graduate University of Chinese Academy of Sciences

CVE-2011-2834: Yang Dingning ved NCNIPC, Graduate University of Chinese Academy of Sciences

CVE-2011-3919: Jüri Aedla

• E-post

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Mail kan presentere feil vedlegg i en melding

Beskrivelse: Det var et logisk problem i Mails håndtering av vedlegg. Hvis et påfølgende e-postvedlegg brukte samme innholds-ID som et tidligere vedlegg, ble det forrige vedlegget vist, selv i tilfeller der to e-postmeldinger kom fra ulike avsendere. Dette kunne legge til rette for forfalskning eller phishing-angrep. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av vedlegg.

CVE-ID

CVE-2012-3730 : Angelo Prado i produktsikkerhetsteamet til salesforce.com

• E-post

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: E-postvedlegg kan leses uten brukerens kode

Beskrivelse: Det var et logisk problem i Mails bruk av databeskyttelse på e-postvedlegg. Dette problemet ble løst ved riktig innstilling av databeskyttelsesklassen for e-postvedlegg.

CVE-ID

CVE-2012-3731 : Stephen Prairie i Travelers Insurance, Erich Stuntebeck i AirWatch

• E-post

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En angriper kan forfalske avsenderen av en S/MIME-signert melding

Beskrivelse: S/MIME-signerte meldinger viste den ikke-klarerte Fra-adressen i stedet for navnet knyttet til meldingssignererens identitet. Dette problemet ble løst ved å vise adressen knyttet til meldingssignererens identitet når den er tilgjengelig.

CVE-ID

CVE-2012-3732: En anonym forsker.

• Meldinger

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Brukere kan utilsiktet avsløre eksistensen av sine e-postadresser

Beskrivelse: Når en bruker hadde flere e-postadresser knyttet til iMessage, kan svar på en melding ha ført til at svaret ble sendt fra en annen e-postadresse. Dette kan avsløre andre e-postadresser knyttet til brukerens konto. Problemet ble løst ved alltid å svare fra e-postadressen den opprinnelige meldingen ble sendt til.

CVE-ID

CVE-2012-3733 : Rodney S. Foley i Gnomesoft, LLC

• Office Viewer

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Ukrypterte dokumentdata kan bli skrevet i en midlertidig fil

Beskrivelse: Det var et problem med avsløring av informasjon i støtten for visning av Microsoft Office-filer. Ved visning av et dokument ville Office Viewer skrive en midlertidig fil som inneholdt data fra det viste dokumentet i den midlertidige mappen for startprosessen. For et program som bruker databeskyttelse eller annen kryptering til å beskytte brukerens filer kunne dette føre til avsløring av informasjon. Problemet ble løst ved å unngå oppretting av midlertidige filer ved visning av Office-dokumenter.

CVE-ID

CVE-2012-3734 : Salvatore Cataudella i Open Systems Technologies

• OpenGL

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Programmer som bruker OS Xs OpenGL-implementering, kan være utsatt for at et program uventet avsluttes eller at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det forelå flere problemer med ødelagt hukommelse ved håndtering av GLSL-kompilering. Disse problemene ble løst ved forbedret kontroll av PNG-shadere.

CVE-ID

CVE-2011-3457: Chris Evans i Google Chrome Security Team og Marc Schoenefeld i Red Hat Security Response Team

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En person med fysisk tilgang til enheten kunne kort se det siste brukte tredjepartsprogrammet på en låst enhet

Beskrivelse: Det var et logisk problem med visningen av "Skyv for å slå av"-bryteren på låseskjermbildet. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av låsetilstanden.

CVE-ID

CVE-2012-3735 : Chris Lawrence DBB

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Det er mulig at en person med fysisk tilgang til enheten, delvis kan omgå skjermlåsen

Beskrivelse: Det var et logisk problem i avslutningen av FaceTime-anrop fra låseskjermen. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av låsetilstanden.

CVE-ID

CVE-2012-3736 : Ian Vitek i 2Secure AB

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Alle bilder kan være tilgjengelige på låseskjermen

Beskrivelse: Det var et designproblem i støtten for visning av bildet som ble tatt på låseskjermen. For å bestemme hvilke bilder det skulle gis tilgang til baserte kodelåsen seg på tidspunktet da enheten ble låst, og sammenlignet det med tidspunktet da et bilde ble tatt. Ved å forfalske gjeldende tidspunkt, kunne en angriper få tilgang til bilder som ble tatt før enheten ble låst. Disse problemene ble løst ved å eksplisitt holde oversikt over bildene som ble tatt mens enheten var låst.

CVE-ID

CVE-2012-3737 : Ade Barkah i BlueWax Inc.

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Det er mulig at en person med fysisk tilgang til en låst enhet kan utføre FaceTime-anrop

Beskrivelse: Det var et logisk problem på skjermbildet for nødanrop som tillot FaceTime-anrop via taleoppringing på den låste enheten. Dette kunne også avsløre brukerens kontakter via kontaktforslag. Problemet ble løst ved å deaktivere taleoppringing på skjermbildet for nødanrop.

CVE-ID

CVE-2012-3738 : Ade Barkah i BlueWax Inc.

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Det er mulig at en person med fysisk tilgang til enheten, delvis kan omgå skjermlåsen

Beskrivelse: Bruk av kameraet fra låst skjerm kunne i noen tilfeller forstyrre den automatiske låsefunksjonen, slik at en person med fysisk tilgang til enheten, kunne omgå kodeskjermen. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av låsetilstanden.

CVE-ID

CVE-2012-3739 : Sebastian Spanninger i Austrian Federal Computing Centre (BRZ)

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Det er mulig at en person med fysisk tilgang til enheten, delvis kan omgå skjermlåsen

Beskrivelse: Det var et problem med tilstandsadministrasjon i håndteringen av skjermlåsen. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av låsetilstanden.

CVE-ID

CVE-2012-3740 : Ian Vitek i 2Secure AB

• Restriksjoner

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En bruker kan foreta kjøp uten å oppgi Apple ID-påloggingsopplysninger

Beskrivelse: Etter deaktivering av Restriksjoner, ber ikke iOS alltid om brukerens passord under en transaksjon. Problemet ble løst ved ekstra håndheving av kjøpsautorisering.

CVE-ID

CVE-2012-3741 : Kevin Makens i Redwood High School

• Safari

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Nettsteder kan bruke tegn som ligner på låsesymbolet i titlene

Beskrivelse: Nettsteder kunne bruke et Unicode-tegn til å opprette et låsesymbol i sidetittelen. Ikonet lignet på symbolet som brukes til å angi en sikker tilkobling, og kunne ha ført til at brukeren trodde at det var opprettet en sikker tilkobling. Dette problemet ble løst ved å fjerne disse tegnene fra sidetitler.

CVE-ID

CVE-2012-3742 : Boku Kihara i Lepidum

• Safari

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Passord kan autofullføres selv når nettstedet angir at autofullføring skal deaktiveres

Beskrivelse: Passordelementer med autofullfør-attributtet satt til "av", ble autofullført. Dette problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av autofullføringsattributtet.

CVE-ID

CVE-2012-0680 : Dan Poltawski fra Moodle

• Systemlogger

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Sandbox-programmer kan få tak i systemlogginnhold

Beskrivelse: Sandbox-programmer hadde lesetilgang til mappen /var/log, som ga dem tilgang til følsom informasjon fra systemlogger. Problemet ble løst ved å nekte Sandbox-programmer tilgang til mappen /var/log.

CVE-ID

CVE-2012-3743

• Telefoni

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En SMS-melding kan se ut til å være sendt fra en vilkårlig bruker

Beskrivelse: Meldinger viste returadressen til en SMS-melding som avsender. Returadresser kan være forfalsket. Dette problemet ble løst ved at avsenderadressen alltid ble vist, og ikke returadressen.

CVE-ID

CVE-2012-3744: pod2g

• Telefoni

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En SMS-melding kan forstyrre mobiltilkobling

Beskrivelse: Det var en «off-by-one»-bufferoverflyt i håndteringen av SMS-brukerdatahoder. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3745: pod2g

• UIKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En angriper som får tilgang til filsystemet på en enhet, kan få tilgang til å lese filer som ble vist i en UIWebView

Beskrivelse: Programmer som bruker UIWebView kan etterlate ukrypterte filer i filsystemet, selv om kode er aktivert. Problemet ble løst ved forbedret bruk av databeskyttelse.

CVE-ID

CVE-2012-3746 : Ben Smith i Box

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Problemene ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2011-3016: miaubiz

CVE-2011-3021 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3027: miaubiz

CVE-2011-3032 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3034 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3035 : wushi fra team509 som arbeider med iDefense VCP, Arthur Gerkis

CVE-2011-3036: miaubiz

CVE-2011-3037: miaubiz

CVE-2011-3038: miaubiz

CVE-2011-3039: miaubiz

CVE-2011-3040: miaubiz

CVE-2011-3041: miaubiz

CVE-2011-3042: miaubiz

CVE-2011-3043: miaubiz

CVE-2011-3044 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3050: miaubiz

CVE-2011-3053: miaubiz

CVE-2011-3059 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3060: miaubiz

CVE-2011-3064 : Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2011-3068: miaubiz

CVE-2011-3069: miaubiz

CVE-2011-3071 : pa_kt som arbeider ved HPs Zero Day Initiative

CVE-2011-3073 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3074: Slawomir Blazek

CVE-2011-3075: miaubiz

CVE-2011-3076: miaubiz

CVE-2011-3078 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team

CVE-2011-3081: miaubiz

CVE-2011-3086 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3089 : Skylined i Google Chrome Security Team, miaubiz

CVE-2011-3090 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3105: miaubiz

CVE-2011-3913 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3924 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3926 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3958 : miaubiz

CVE-2011-3966 : Aki Helin of OUSPG

CVE-2011-3968 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3969 : Arthur Gerkis

CVE-2011-3971 : Arthur Gerkis

CVE-2012-0682 : Apple Product Security

CVE-2012-0683 : Dave Mandelin fra Mozilla

CVE-2012-1520 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer, Jose A. Vazquez fra spa-s3c.blogspot.com som arbeider med iDefense VCP

CVE-2012-1521 : Skylined i Google Chrome Security Team, Jose A. Vazquez fra spa-s3c.blogspot.com som arbeider med iDefense VCP

CVE-2012-2818: miaubiz

CVE-2012-3589 : Dave Mandelin fra Mozilla

CVE-2012-3590 : Apple Product Security

CVE-2012-3591 : Apple Product Security

CVE-2012-3592 : Apple Product Security

CVE-2012-3593 : Apple Product Security

CVE-2012-3594: miaubiz

CVE-2012-3595 : Martin Barbella i Google Chrome Security

CVE-2012-3596 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3597 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3598 : Apple Product Security

CVE-2012-3599 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3600 : David Levin i Chromium-utviklingsfellesskapet

CVE-2012-3601 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3602: miaubiz

CVE-2012-3603 : Apple Product Security

CVE-2012-3604 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3605 : Cris Neckar i Google Chrome Security team

CVE-2012-3608 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3609 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3610 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3611 : Apple Product Security

CVE-2012-3612 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3613 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3614 : Yong Li fra Research In Motion, Inc.

CVE-2012-3615 : Stephen Chenney i Chromium-utviklingsfellesskapet

CVE-2012-3617 : Apple Product Security

CVE-2012-3618 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3620 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3624 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3625 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3626 : Apple Product Security

CVE-2012-3627 : Skylined og Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security team

CVE-2012-3628 : Apple Product Security

CVE-2012-3629 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3630 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3631 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3633 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3634 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3635 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3636 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3637 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3638 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3639 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3640: miaubiz

CVE-2012-3641: Slawomir Blazek

CVE-2012-3642: miaubiz

CVE-2012-3644: miaubiz

CVE-2012-3645 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3646 : Julien Chaffraix fra Chromium-utviklingsfellesskapet, Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3647 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3648 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3651 : Abhishek Arya (Inferno) og Martin Barbella i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3652 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3653 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3655 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3656 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3658: Apple

CVE-2012-3659 : Mario Gomes fra netfuzzer.blogspot.com, Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3660 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3661 : Apple Product Security

CVE-2012-3663 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3664 : Thomas Sepez fra Chromium-utviklingsfellesskapet

CVE-2012-3665 : Martin Barbella i Google Chrome Security Team med AddressSanitizer

CVE-2012-3666: Apple

CVE-2012-3667 : Trevor Squires i propaneapp.com

CVE-2012-3668 : Apple Product Security

CVE-2012-3669 : Apple Product Security

CVE-2012-3670 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team, Arthur Gerkis

CVE-2012-3671 : Skylined og Martin Barbella i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3672 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3673 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3674 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3676 : Julien Chaffraix i Chromium-utviklingsfellesskapet

CVE-2012-3677: Apple

CVE-2012-3678 : Apple Product Security

CVE-2012-3679 : Chris Leary fra Mozilla

CVE-2012-3680 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3681: Apple

CVE-2012-3682 : Adam Barth i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3683: wushi fra team509 som arbeider med iDefense VCP

CVE-2012-3684 : kuzzcc

CVE-2012-3686 : Robin Cao fra Torch Mobile (Beijing)

CVE-2012-3703 : Apple Product Security

CVE-2012-3704 : Skylined i Google Chrome Security Team

CVE-2012-3706 : Apple Product Security

CVE-2012-3708: Apple

CVE-2012-3710 : James Robinson i Google

CVE-2012-3747 : David Bloom fra Cue

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3. generasjon) og nyere, iPad, iPad 2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til fremlegging av informasjon via skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det er et problem på tvers av opprinnelsessteder i håndteringen av CSS-egenskapsverdier. Dette problemet ble løst ved forbedret sporing av opprinnelsessteder.

CVE-ID

CVE-2012-3691: Apple

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3. generasjon) og nyere, iPad, iPad 2

Virkning: Et skadelig nettsted kan være i stand til å erstatte innholdet i en iframe på et annet nettsted

Beskrivelse: Det er et problem på tvers av opprinnelsessteder i håndteringen av iframes i popupvinduer. Dette problemet ble løst ved forbedret sporing av opprinnelsessteder.

CVE-ID

CVE-2011-3067: Sergey Glazunov

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3. generasjon) og nyere, iPad, iPad 2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til fremlegging av informasjon via skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et problem med opprinnelse på tvers av nettsteder i håndteringen av iframes og fragmentidentifikatorer. Dette problemet ble løst ved forbedret sporing av opprinnelsessteder.

CVE-ID

CVE-2012-2815 : Elie Bursztein, Baptiste Gourdin, Gustav Rydstedt og Dan Boneh fra Stanford University Security Laboratory

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Tegn som ser like ut i en URL-adresse, kan brukes til å maskere et nettsted

Beskrivelse: IDN-støtten (International Domain Name) og Unicode-fontene som er innebygd i Safari, kunne brukes til å opprette en URL-adresse som inneholder tegn som ser like ut. Disse kunne brukes på et skadelig nettsted for å sende brukeren til et forfalsket nettsted som visuelt ser ut til å være et legitimt domene. Dette problemet ble løst ved å supplere WebKits liste over kjente tegn som ser like ut. Tegn som ser like ut, gjengis i Punycode på adresselinjen.

CVE-ID

CVE-2012-3693 : Matt Cooley i Symantec

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig websted kan føre til et angrep med skripting mellom websteder

Beskrivelse: Det var et kanoniseringsproblem i håndteringen av URLer. Dette kan ha ført til et problem med skripting på tvers av nettsteder på nettsteder som bruker egenskapen location.href. Problemet ble løst ved forbedret kanonisering av URLer.

CVE-ID

CVE-2012-3695 : Masato Kinugawa

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til splitting av HTTP-forespørsel

Beskrivelse: Det var et problem med HTTP-hodeinjeksjon i håndtering av WebSockets. Problemet ble løst gjennom forbedret rensing av WebSockets URI.

CVE-ID

CVE-2012-3696 : David Belcher i BlackBerry Security Incident Response Team

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Et skadelig nettsted kan være i stand til å forandre verdien på URL-linjen

Beskrivelse: Det var et problem med tilstandsadministrasjon i håndteringen av økthistorikken. Navigering til et fragment på gjeldende side kan føre til at Safari viser feil informasjon på URL-linjen. Dette problemet ble løst ved forbedret sporing av økttilstand.

CVE-ID

CVE-2011-2845: Jordi Chancel

• WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 3GS og nyere, iPod touch (4. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til fremlegging av innholdet i hukommelsen

Beskrivelse: Det var et problem med ikke initialisert hukommelsestilgang i håndteringen av SVG-bilder. Problemet ble løst ved forbedret initialisering av hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2012-3650: Apple

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.