Apple FIPS kryptografiske moduler v6.0 for OS X El Capitan v10.11

Finn ut mer om OS X kryptografiske moduler: Apple OS X CoreCrypto-modul v6.0 og Apple OS X CoreCrypto Kernel-modul v6.0.

OS X El Capitan kryptografiske moduler – Apple OS X CoreCrypto-modul v6.0 og Apple OS X CoreCrypto Kernel-modul v6.0 – krever ikke oppsett eller konfigurering for å være i «FIPS Mode» for FIPS 140-2 som samsvarer med enheter som kjører OS X El Capitan v10.11.

Du finner fullstendige instruksjoner om riktig bruk av modulene i håndboken Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance OS X El Capitan v10.11.