Om sikkerhetsoppdatering 2011-003

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsoppdatering 2011-003.

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsoppdatering 2011-003, som kan lastes ned og installeres via innstillinger for Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer finnes her: Apple sikkerhetsoppdateringer.

Sikkerhetsoppdatering 2011-003

• File Quarantine

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Virkning: Definisjon lagt til

Beskrivelse: Definisjonen OSX.MacDefender.A er lagt til i sjekken for skadelig programvare i File Quarantine. Informasjon om File Quarantine er tilgjengelig i denne kunnskapsbaseartikkelen: http://support.apple.com/HT3662

• File Quarantine

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Virkning: Automatisk oppdatering av de kjente definisjonene for skadelig programvare

Beskrivelse: Systemet vil sjekke etter oppdateringer daglig for definisjonslisten for skadelig programvare. Muligheten til å bortvelge dette er tilgjengelig via «Oppdater listen over trygge nedlastinger automatisk»-boksen i Sikkerhetsvalg. Ytterligere informasjon er tilgjengelig i denne kunnskapsbaseartikkelen: http://support.apple.com/HT4651

• Malware removal

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Virkning: Den skadelige programvare MacDefender fjernes hvis den blir oppdaget

Beskrivelse: Installasjonsprosessen for denne oppdateringen vil søke etter og fjerne kjente varianter av den skadelige programvaren MacDefender. Hvis en kjent variant ble oppdaget og fjernet, blir brukeren varslet etter at oppdateringen er installert. Ytterligere informasjon er tilgjengelig i denne kunnskapsbaseartikkelen: http://support.apple.com/HT4651

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.