Løs inn innløsingskoder for «Pakke med Pro-apper for utdanningskunder»

Løs inn innløsbare koder fra pakken med Pro-apper for utdanningskunder for apper du kan distribuere til administrerte enheter.

Hvis du har kjøpt pakken med Pro-apper for utdanningskunder, og organisasjonen er registrert i Apple School Manager, kan du bytte inn appkoder som ikke er løst inn tidligere (som du har kjøpt separat eller var forhåndsinstallert på en Mac du har kjøpt), i applisenser du kan bruke i lisensadministrering. Appene legges til i Innholdsleder-kontoen du oppgir.

Skaff deg pakken med Pro-apper for utdanningskunder

Du kan kjøpe pakken med Pro-apper for utdanningskunder i Apple Online Store for utdanning1. Når du har kjøpt pakken, mottar du en e-post med innløsbare innholdskoder for hver app. Du kan bare bytte inn koder som ikke allerede er løst inn.

Løs inn koder for apper for lisensadministrering

1. Gå til Skjemaet i kundestøtte for utdanning.

2. I «Fortell oss om problemet»-menyen velger du «Annet».

3. Fyll ut de obligatoriske feltene, og send inn skjemaet.

Når du har sendt inn skjemaet, blir du kontaktet av en Apple-kundestøtterådgiver. Vedkommende ber deg om å oppgi appkodene du vil bytte inn (som ikke tidligere er løst inn) og Innholdsleder-kontoen der du vil legge til appene for lisensadministrering.

Etter at du har mottatt appene du har byttet til, kan du ikke endre distribusjonsmåten.

1Utdanningspriser for enkeltpersoner gjennom Apple Online Education Store er tilgjengelig for studenter som tar høyere utdanning, studenter som har fått plass på høyere utdanning, foreldre som kjøper programvare til en student i høyere utdanning, samt ansatte ved undervisningsinstitusjoner, lærere som tilbyr hjemmeundervisning, og andre ansatte på ulike trinn i utdanningsinstitusjoner.