Distribuer innhold med Apper og bøker i Apple School Manager, Apple Business Essentials og Apple Business Manager

Finn ut hvordan du distribuerer apper og bøker i Apper og bøker-delen i Apple School Manager, Apple Business Essentials og Apple Business Manager.

Når du kjøper innhold for skolen eller bedriften din i Apper og bøker, kan du distribuere kjøpene direkte til brukerne.1 Du kan bruke Brukertilordning- og Enhetstilordning-funksjonene for lisensadministrering, eller innløsningskodefunksjonen til Apple Business Manager.

Lisensadministrering

Innløsningskoder3

Brukertilordning

Enhetstilordning

Krav

• iOS 7 eller nyere

• OS X Mavericks (versjon 10.9) eller nyere

• iOS 9 eller nyere

• OS X El Capitan (versjon 10.11) eller nyere

• tvOS 12 eller nyere

Distribusjon av gratisapper

Distribusjon av betalte apper

Distribusjon av tilpassede apper

Distribusjon av gratis bøker

Distribusjon av betalte bøker

MDM brukt for distribusjon1

Hvis apper tilbakekalles eller tilordnes på nytt, beholder organisasjonen eierskap

Apple-ID kreves ikke for å få tilgang til apper

Innhold er tilgjengelig på tvers av flere enheter i kjøpshistorikken

Innhold er tilgjengelig via familiedeling

Sluttbrukere kan foreta og gjenopprette kjøp i apper2

1. Bruk av Apper og bøker-butikken er tillatt når en organisasjon er verifisert. Se registreringsveiledningen for Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

2. Noen MDM-er kan støtte lisensadministrering og/eller innløsningskoder. Kontakt MDM-leverandøren for mer informasjon om kravene.

3. Selv om kjøp i app ikke støttes som frittstående innhold som kan kjøpes og distribueres med Apper og bøker, kan sluttbrukere foreta og gjenopprette kjøp i appen i apper tilordnet via Apper og bøker.

4. Innløsningskoder er bare tilgjengelige i Apple Business Manager.

Hvis du vil bytte fra innløsningskoder til lisensadministrering

Finn ut hvordan du går over til lisensadministrering hvis du for øyeblikket bruker innløsningskoder og ønsker å bruke lisensadministrering.

Hvis de nye Apper og bøker-kjøpene dine ikke vises for tilordning i MDM-løsningen

Apper og bøker-serverkjennetegn er gyldige i ett kalenderår etter den første nedlastingen. Før året er omme, må du gå til Kontooversikt-delen i Apper og bøker-nettbutikken for å få et nytt kjennetegn. Du må også utføre disse trinnene hvis du må endre passord.

Hvis du vil bruke lisensadministrering, men ikke har en MDM-løsning

Apple tilbyr Apple Configurator og Apple Business Essentials. Det finnes også en rekke tredjepartsalternativer avhengig av organisasjonens behov.

Hvis du vil ha mer informasjon om administrering av enheter, kan du gå til Utrulling på Apple-plattformer.

Noen apper og bøker kan være utilgjengelige, avhengig av land eller region og om utvikleren har tillatt det. Se tilgjengelighet for programmer og innhold.