Apple har avviklet Fleetsmith

Apple avviklet Fleetsmith-tjenesten fra og med 21. oktober 2022.

For å hjelpe deg med overgangen bort fra Fleetsmith anbefaler vi at du følger disse trinnene:

1. I Apple Business Manager kan du omdirigere alle enhetene for automatisert enhetsregistrering til den nye MDM-serveren eller fjerne tilordningen fra Fleetsmith hvis du ikke har valgt en ny MDM-løsning ennå.

2. Slett MDM-serveren for Fleetsmith fra Apple Business Manager.

Fleetsmith-kunder kan ikke lenger logge på fleetsmith.com, og enheter mottar ikke lenger konfigurasjonsprofiler fra Fleetsmith-serveren.

Hvis fullt administrerte enheter som var registrert via automatisert enhetsregistrering ikke ble arkivert innen 21. oktober, vil den eneste måten å fjerne MDM-registreringsprofilene fra disse enhetene på være å slette dem.