Hva du må gjøre før du selger eller gir bort en Apple TV 4K eller Apple TV HD

Hvis du skal klargjøre Apple TV for en ny eier, kan du følge denne fremgangsmåten for å tilbakestille den til fabrikkinnstillingene og fjerne den fra de tilknyttede enhetene dine.

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne alle personopplysningene dine fra Apple TV og gjenopprette den til fabrikkinnstillingene. Når du har tilbakestilt Apple TV, kan du finne ut hvordan du fjerner den fra listen over tilknyttede enheter, slik at du får plass til nye enheter.

1. Gå til Innstillinger > System > Nullstill på Apple TV.

2. Velg et nullstillingsvalg:

• Nullstill: Dette alternativet er den raskeste måten å tilbakestille Apple TV til fabrikkinnstillingene. Dette alternativet krever ikke internett-tilkobling.

• Nullstill og oppdater: Dette alternativet tilbakestiller Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever internett-tilkobling.

3. Påse at Apple TV er koblet til strøm til nullstillingsprosessen er fullført. Etter tilbakestillingen blir alt innholdet, alle innstillingene og alle personopplysningene slettet.

4. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.

5. Trykk på navnet ditt.

6. Rull ned og trykk på Apple TV-en du skal selge eller gi bort.

7. Trykk på Fjern fra konto.