Inn-/utdatavegg for Mac mini (2023 med M2 Pro)

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm)

• Antenneverktøy

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Torx T6-skrutrekker

• Torx T6 70 mm-bit

Fjerning

1. Bruk antenneverktøyet til å løfte endene av de to koaksiale antennekablene av kontaktene.

2. Bruk den svarte pinnen til å løfte de to koaksiale antennekablene forsiktig av de tre jordingsklemmene for de koaksiale antennekablene.

3. Roter hovedkortet. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe opp låsehendelen på fleksikabelen som går til av/på-knappen.

4. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løsne limet mellom fleksikabelen som går til av/på-knappen, og hovedkortet (1). Skyv deretter enden av fleksikabelen ut av kontakten (2).

5. Bruk Torx T6-skrutrekkeren til å fjerne T6-skruen (923-00230) fra hovedkortet.

• Merk: T6-skruen har en festeskive som holder seg festet til skruen.

6. Bruk Torx T6-skrutrekkeren til å fjerne de fire T6-skruene (923-02800) fra kjøleribben.

7. Trekk omtrent 2–3 cm av den lange koaksiale antennekabelen sakte gjennom kanalen under kjøleribben.

•  Forsiktig: Sørg for at enden av den koaksiale antennekabelen ikke setter seg fast i kanalen når du trekker i den. Hvis kabelen setter seg fast, må I/O-veggen byttes.

8. Trekk I/O-veggen omtrent 2–3 cm bort fra hovedkortet og kjøleribben.

9. Roter I/O-veggen mot venstre som vist. Trekk deretter den lange koaksiale antennekabelen sakte ut gjennom kanalen under kjøleribben for å fjerne I/O-veggen helt.

Remontering

1. Sett enden av den lange koaksiale antennekabelen inn i kanalen under kjøleribben.

2. Skyv den lange antennekabelen forsiktig gjennom kanalen mens du innretter I/O-veggen etter kjøleribben og hovedkortet.

• Viktig: Pass på å føre antennekabelen under fleksikabelen som går til av/på-knappen, som vist.

3. Innrett monteringsbrakettene for I/O-veggen etter sidene på kjøleribben. Trykk deretter I/O-veggen i flukt mot hovedkortet og kjøleribben.

4. Sett inn Torx T6 70 mm-biten i den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm. Still inn momentet på 23,5 Ncm.

5. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx T6 70 mm-biten for å skru inn igjen de fire T6-skruene (923-02800) i kjøleribben.

6. Bruk T6-skrutrekkeren for å skru inn igjen én T6-skrue (923-00230) i jordingsbøylen på I/O-veggen.

7. Bruk den butte enden av antenneverktøyet til å trykke endene av de koaksiale antennekablene ned på kontaktene.

• Merk: Den lange kabelen krysser over den korte kabelen.

8. Bruk fingrene eller den butte enden av antenneverktøyet til å trykke de to koaksiale antennekablene forsiktig ned på de tre jordingsklemmene for de koaksiale antennekablene.

9. Roter hovedkortet. Skyv enden av fleksikabelen som går til av/på-knappen, inn i kontakten (1). Vipp ned låsehendelen (2).

10. Før den flate enden av den svarte pinnen forsiktig langs fleksikabelen som går til av/på-knappen, for å lime den til hovedkortet.

• Viktig: Hvis du skal montere en ny I/O-vegg, fjerner du den selvklebende baksiden fra fleksikabelen som går til av/på-knappen, før du fester fleksikabelen til hovedkortet.

Monter disse delene på nytt for å fullføre remonteringen: