Finn ut hvordan du sender Powerbeats Pro-ladeetuiet til Apple fra Europa

Slik sender du det originale Powerbeats Pro-ladeetuiet tilbake til Apple etter service.

Når du har kontaktet Apple for å bestille et erstatningsprodukt, får du en pakke med et nytt produkt og alt du trenger for å returnere originalproduktet til Apple.

Viktig: Sørg for at du returnerer produktet slik at Apple mottar det innen 10 dager etter at Apple sendte deg erstatningsproduktet (sjekk forsendelsesdatoen). Hvis Apple ikke mottar det originale produktet innen 10 dager, eller hvis Apple-teknikerne finner ut at det originale produktet ikke er kvalifisert for service eller av en eller annen grunn ikke dekkes av et aktivt AppleCare+-abonnement, vil du bli belastet for hele verdien av erstatningsproduktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se ekspressutskiftingstjenesten for Beats, vilkår og betingelser for ekspressutskiftingstjenesten ved service som dekkes av Apples begrensede garanti eller et AppleCare-abonnement eller vilkår og betingelser for ekspressutskiftingstjenesten ved service utenom garantien.

Pakk Powerbeats Pro-ladeetuiet

1. Legg ladeetuiet i innlegget i den hvite esken, og sett deretter på lokket på den hvite esken.

powerbeatspro-case-packout-step1-v2
  2. Legg den hvite esken i den brune esken.

powerbeatspro-case-packout-step2-v2
  3. Lukk den brune esken.

powerbeatspro-case-packout-step3-v2
  4. Forsegl esken med tape og send den til Apple.* Hvis det er et batteriklistremerke festet på utsiden av esken, sørger du for at batteriklistremerket ikke er tildekket. I Norge, hvis erstatningsproduktet ble levert av det lokale postvesenet, må du returnere originalproduktet via det lokale postkontoret ved å bruke den medfølgende forhåndsbetalte UPS-returetiketten.

powerbeats-pro-charging-case-ers-step4-v1

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send Powerbeats Pro-ladeetuiet til Apple

1. Hvis returadresselappen er inkludert, fester du den utenpå emballasjen. Pass på at returadresselappen skjuler hele den gamle adresselappen, eller at du fjerner den gamle adresselappen før du fester den nye adresselappen.

2. Hvis det følger med en handelsfaktura, fester du den utenpå emballasjen. Hvis du ikke fester handelsfakturaen utenpå emballasjen, kan det føre til at pakken ikke kan leveres. Handelsfakturaer er bare et krav i enkelte europeiske land.

3. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted. Kunder i Russland må avtale henting på nettet.

4. Be transportøren om en kvittering for henting.

5. Sjekk at Apple har mottatt produktet om noen få dager.

Bruk Powerbeats Pro-ladeetuiet etter service

Registrer serienummeret til det nye ladeetuiet. Erstatningsproduktet dekkes av en 90-dagers servicegaranti, den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, eller forbrukerlovgivningen, avhengig av hvilken som varer lengst.

Konfigurere de erstattede Powerbeats Pro-øreproppene

1. Sett begge Powerbeats Pro-øreproppene i ladeetuiet. Hold lokket åpent.

2. Sjekk LED-statuslampen på forsiden av ladeetuiet. Den skal blinke rødt.

3. Trykk og hold på systemknappen på innsiden av etuiet i 5 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt. Hvis lampen fortsatt blinker rødt, kobler du ladeetuiet til strøm, lukker lokket og venter i 20 minutter.

4. Koble sammen Powerbeats Pro med enheten.

Sammenkoble med iPhone

1. Plasser det åpne ladeetuiet med Powerbeats Pro inni ved siden av den ulåste iPhonen. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone.

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Sammenkoble med en annen enhet

1. Kontroller at du har aktivert Bluetooth på enheten.

2. Med øreproppene i det åpne ladeetuiet trykker og holder du på systemknappen på Powerbeats Pro til LED-lampen blinker.

3. Åpne Bluetooth-menyen på enheten. På Mac velger du for eksempel Apple-menyen  > Systemvalg og klikker på Bluetooth.

4. På listen over oppdagede Bluetooth-enheter trykker eller klikker du på Powerbeats Pro.

© 2022 Apple Inc. Med enerett. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Beats, Beats by Dr. Dre og circle b-logoen er varemerker/tjenestemerker for Beats, et datterselskap av Apple.