iMac Pro-minnespesifikasjoner

Les om de forskjellige typene minne (RAM) og skjermminne (VRAM) som brukes i iMac Pro (2017).

iMac Pro-modell

Maks. DRAM

Brukerinstallerbart spor

AASP-installerbart spor

Video/VRAM

iMac Pro (2017)

256 GB

Ingen

2666 MHz DDR4 ECC

8 GB eller 16 GB HBM2

Minnet i iMac Pro (2017) er ikke tilgjengelig for brukeren. Hvis minnet i iMac Pro må erstattes, må du kontakte en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør. Hvis du vil oppgradere minnet i iMac Pro, kan du få hjelp hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Før du avtaler time, må du sørge for at den spesifikke butikken eller Apple-autoriserte tjenesteleverandøren du skal bruke, tilbyr minneoppgraderingstjenester, og du må oppdatere Macen til den nyeste versjonen av macOS.