Om Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 utgave 1 for Tiger

Programvareoppdateringen Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 utgave 1 gir støtte for J2SE 5.0-programmer på tvers av plattformer og J2SE 5.0-baserte appleter i Safari på Mac OS X 10.4 «Tiger».

Denne oppdateringen endrer ikke standardversjonen av Java på Macen fra Java 1.4.2 til J2SE 5.0, selv om Java-apper som krever J2SE 5.0, kan be om det. Du kan endre foretrukket Java-versjon for apper og applets ved hjelp av det nye verktøyet Java Preferences. Dette verktøyet installeres av J2SE 5.0-oppdateringen på /Applications/Utilities/Java/J2SE 5.0/.

Installasjon av J2SE 5.0 versjon 1

1. Hent J2SE 5.0-oppdateringen her.

2. Dobbeltklikk på diskbildefilen «J2SE50Release1.dmg» som du lastet ned, og den monteres som en disk i Finder.

3. Åpne den monterte disken, og dobbeltklikk deretter på Installer-ikonet.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Programvareutviklere kan besøke Java Reference Library for informasjon om funksjonene i denne versjonen.