Hvis du ser et varsel om at meldingen din ble levert som søppel

iOS 13.3 og nyere inneholder forbedringer for å minimere mengden søppelmeldinger i Meldinger-appen. Disse forbedringene kan ha innvirkning på visse meldinger du sender.

Hvis meldingen din ble levert som søppel

Hvis du prøver å sende noen en melding og du ser et varsel om at meldingen ble levert som søppel, kan du prøve noen av disse tingene:

• Be personen du prøver å sende melding til, om å legge til telefonnummeret ditt i Kontakter.

• Be personen du prøver å sende melding til, om å sende deg en melding for å starte samtalen.

• Gå til Innstillinger > Meldinger > Send og motta på enheten din, og sørg for at kun ditt telefonnummer er valgt under Start nye samtaler fra. Hvis Apple-ID-en din er valgt, blir meldingene levert som søppel.

iPhone-skjerm som viser iMessage-innstillingene
  • Hvis du bruker iPad eller iPod touch, må du slå på Videresending av tekstmelding fra iPhone.