Bruk et tilpasset e-postdomene i iCloud Mail

Når du abonnerer på iCloud+, kan du bruke et tilpasset domenenavn du allerede eier, for å tilpasse iCloud-e-postadressen din, eller du kan kjøpe et nytt domene.

Hvis du abonnerer på iCloud+, kan du bruke et tilpasset domene som du allerede eier til å sende og motta e-post fra en tilpasset e-postadresse i iCloud Mail.

• Du kan bruke opptil fem tilpassede domener, med opptil tre e-postadresser per domene.

• Du kan bruke den tilpassede e-postadressen din i Mail-appen på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din og har iCloud Mail slått på, samt på iCloud.com/mail.

• Du kan også bruke den tilpassede e-postadressen for Meldinger, FaceTime, Kalender, pålogging på enheten og mer.

• Hvis du ikke bruker noen eksisterende e-postadresser med det tilpassede domenet ditt, kan du opprette nye tilpassede e-postadresser etter at du har konfigurert domenet i iCloud Mail.

• Hvis du deler iCloud+ med familiedelingsgruppen din, kan du dele det tilpassede domenet med familiedelingsgruppen og la dem opprette personlige adresser. I iOS 16 eller nyere kan du også dele det tilpassede domenet ditt med personer utenfor familien og la dem opprette personlige adresser.*

• Du kan dele domenet ditt med opptil fem andre personer. Hvis du legger til noen som ikke er en del av familiedelingsgruppen din, må personen godta invitasjonen før vedkommende blir lagt til på domenet.

Hvis du ikke allerede eier et tilpasset domene, kan du finne ut hvordan du kjøper et e-postdomene for bruk i iCloud Mail.

* Hvis du bruker en enhet med iOS 15 eller eldre, kan det hende du ikke ser alle de personlige e-postadressene du har konfigurert på en enhet med iOS 16 eller nyere.

Legg til et tilpasset e-postdomene

Hvis du vil bruke et tilpasset domene i iCloud Mail, trenger du følgende:

Hvis du vil legge til en tilpasset e-postadresse for et tilpasset domene som du bruker i iCloud Mail:

• Den aktuelle e-postadressen kan ikke brukes som e-postadressen for en annen Apple-ID.

• Hvis du vil legge til en tilpasset e-postadresse som brukes av en annen Apple-ID, må du endre e-postadressen for den aktuelle Apple ID-en.

• Hvis du sletter den Apple-ID-en, kan du fortsatt ikke legge til den tilpassede e-postadressen din.

Finn ut hvordan du legger til et tilpasset e-postdomene for iCloud Mail på iCloud.com.

Fjern et tilpasset e-postdomene

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke et tilpasset e-postdomene som du har konfigurert for iCloud Mail, kan du fjerne det.

Finn ut hvordan du slutter å bruke et tilpasset domene på iCloud.com.

Når du har fjernet det, vil ikke du og medlemmene i familiedelingsgruppen kunne sende eller motta e-poster for noen av adressene som ligger under det domenet i iCloud Mail.

Tilpasset e‑postdomene støtter ikke administrerte Apple-ID-er.