Hvis iPad-tastaturet ditt er lite eller delt i to

Finn ut hvordan du går tilbake til standardtastaturet på iPad hvis tastaturet er mindre enn forventet eller delt i to.

Hvis iPad-tastaturet ditt ikke er i fullstørrelse og midtstilt nederst på skjermen din, har du sannsynligvis slått på en av de følgende funksjonene:

• Flytende tastatur – dette er et mindre tastatur som du kan plassere hvor du vil på skjermen

• Delt tastatur – dette deler tastaturet i to halvdeler som kan flyttes opp og ned på skjermen

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få tilbake standardtastaturet.

Slik bytter du fra svevende tastatur til standardtastatur på iPad

iPad-skjerm med svevende tastatur
  1. Plasser to fingre på det svevende tastaturet.

2. Før fingrene fra hverandre for å forstørre tastaturet til normal størrelse og løft deretter fingrene.

Slik bytter du fra delt tastatur til standardtastatur på iPad

iPad-skjerm med delt tastatur
  1. Trykk på et tekstfelt i en app for å vise tastaturet.

2. Trykk og hold inne tastaturknappenBildet har ingen altenativ tekst nederst til høyre på tastaturet.

3. Dra fingeren opp for å velge enten Slå sammen eller Fest og slå sammen. Løft deretter fingeren.

Det delte tastaturet er bare tilgjengelig på iPad-modeller som har en Hjem-knapp.

Finn ut mer

Finn ut mer om hvordan du skriver med skjermtastaturet på iPad, inkludert hvordan du bruker flytende og delt tastatur.