Hurtigsjekker for problemløsing for bærbare Macer med Apple-chip

Hurtigsjekker for problemløsing for alle problemer

Prøv denne fremgangsmåten før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

1. Koble datamaskinen til et fungerende strømuttak med en fungerende Apple-strømadapter og -ladekabel, og lad batteriet i minst 15 minutter.

2. Slå av Macen, eller start den på nytt.

3. Start Macen i sikker modus.

4. Se etter programvareoppdateringer for macOS. Deretter installerer du programvare- og firmwareoppdateringer for macOS.

• Merk: MacBook, MacBook Pro og MacBook Air må ha strømadapteren koblet til for å laste ned oppdateringer automatisk.

5. Finn ut om datamaskinen er i modus for DFU (oppdatering av firmware på enheten). I denne modusen kan det hende at datamaskinen ikke responderer, og det kan virke som om det er problemer med maskinen. På bærbare datamaskiner med MagSafe kommer lampen på en tilkoblet MagSafe-strømadapter til å slå seg av for å indikere at datamaskinen er i DFU-modus. For å gå ut av DFU-modus holder du inne av/på-knappen i ti sekunder for å prøve å slå av datamaskinen. Trykk deretter på av/på-knappen igjen for å prøve å slå på datamaskinen. Hvis datamaskinen slår seg på, var den i DFU-modus og har strøm.

Les disse kundestøtteartiklene før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

Generelt

Strøm og oppstart

Wifi og Bluetooth

Inndata/utdata

Lyd