Hvis du mangler et notat på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler notater, er de kanskje slettet ved et uhell, eller du må kanskje endre innstillingene.

Først oppdaterer du alle enhetene dine til den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller macOS, for å sikre at problemet ikke er relatert til gammel programvare. Deretter prøver du følgende trinn.

Sjekk kontoinnstillingene dine

Hvis du lagrer notatene dine med en konto eller e-posttjeneste fra tredjepart, som Gmail eller Yahoo, må du sjekke innstillingene dine:

1. Trykk på Mail i Innstillinger.

2. Trykk på Kontoer, og trykk deretter på e-postkontoen du vil sjekke.

3. Sørg for at Notater er på.

ios14-iphone11-pro-settings-mail-account-settings

Hvis du bruker Notater med mer enn én e-postkonto, gjentar du bare trinnene for hver konto. Finn ut hvordan du legger til en e-postkonto hvis kontoen din mangler.

Sjekk Nylig slettet-mappen

Hvis du lagrer notater i iCloud, må du sjekke Nylig slettet-mappen:

1. Åpne Notater, og trykk på tilbake-symbolettilbake-symbolet til du ser mappelisten.

2. Trykk på Nylig slettet, og søk etter notatet.

ios14-iphone11-pro-notes-recently-deleted-notes

Hvis du finner notatet i Nylig slettet eller en annen mappe, kan du flytte det:

1. I Notater-listen trykker du på Rediger.

2. Velg notatet du vil flytte.

3. Trykk på Flytt, og velg mappen du vil flytte det til.

Hvis du bruker notater med en annen tjeneste, for eksempel Gmail eller Yahoo, må du sjekke Papirkurv-mappen til den kontoen i Mail-appen. Hvis du sletter et notat fra Notater-appen, beholder tredjepartskontoen det som regel i Papirkurv-mappen. Hvis du vil gjenopprette et notat fra Papirkurv-mappen, må du kopiere og lime inn notatet i et nytt notat i Notater-appen.

Bruk Søk til å finne notatene dine

1. Åpne Notater, og trykk på tilbake-symbolettilbake-symbolet til du ser listen over notater.

2. Trykk på Søk-ruten, og skriv inn et ord, en frase eller tittelen til notatet du leter etter.

3. Sørg for at Alle kontoer er markert. Søk sjekker notatene i alle mappene på kontoene dine, for eksempel en e-postkonto.

ios14-iphone11-pro-notes-search-notes

Hvis du ikke ser Søk-ruten, må du kanskje rulle for å finne den. Hvis du fortsatt ikke finner et notat, er notatet kanskje låst. Søk ser kun tittelen på de låste notatene, så du må kanskje sjekke alle de låste notatene for å finne det notatet du leter etter.

Søk etter notatene manuelt

Hvis Søk ikke viser resultater, må du kanskje sjekke en annen mappe og rulle ned på listen:

1. Åpne Notater, og trykk på tilbake-symbolettilbake-symbolet til du ser mappelisten.

2. Hvis du har mer enn én mappe, trykker du på en annen mappe for å se om notatet er der.

Hvis du fortsatt ikke finner notatet, bruker du kanskje ikke riktig ord, frase eller tittel fra notatet.

Finn ut mer om Notater

Bruk Notater til å opprette sjekklister, skissere ideer og dele notater.