Endre tastaturlyder og følbar respons på iPhone

iPhone-tastaturet kan lage en lyd eller gi følbar tilbakemelding mens du skriver. Finn ut hvordan du endrer disse innstillingene i iOS 16 eller nyere.

Slå iPhone-tastaturlyder på eller av

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Gå til Lyder og følbar respons > Tastaturtilbakemelding.

3. Slå Lyd på eller av.

Slå følbar respons på eller av for iPhone-tastaturet

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Gå til Lyder og følbar respons > Tastaturtilbakemelding.

3. Slå Følbar respons på eller av.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du slår på Følbar respons for tastaturet, kan det påvirke batterilevetiden til iPhonen.

Hvis du slår på følbar respons for tastaturet, men ikke føler respons når du skriver, må du kontrollere at Vibrering er slått på i Innstillinger > Tilgjengelighet > Berøring.