Opprett og del bildeutklipp på iPhone

I iOS 16 og nyere kan du isolere motivet i et bilde – for eksempel en person eller en bygning – fra resten av bildet og deretter kopiere eller dele det.

Skill motivet i bildet fra bakgrunnen, og del det

1. Åpne et bilde i Bilder-appen eller i apper som Meldinger eller Safari.

2. Trykk og hold på motivet i bildet. Det kan hende du ser et skinnende hvitt omriss.

3. Slipp for å se valg som Kopier og del i Bilder-appen eller Kopier motiv i Safari.

Du kan trykke og holde for å isolere motivet i bildene dine på iPhone med iOS 16 eller nyere.

Når du kopierer motivet i et bilde, kan du dele det gjennom apper som Meldinger eller Mail, eller du kan bruke AirDrop. Du kan også kopiere og lime det inn i andre apper, som Notater.

Bildeutklipp er tilgjengelig i iOS 16 og nyere på iPhone XS, iPhone XR og nyere.