Slett e-post på iPhone eller iPad

Du kan bruke enkle bevegelser for å slette e-post og velge Kast eller Legg i arkiv som standardalternativ.

Slett flere e-poster samtidig

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.

2. Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne, og marker deretter hver enkelt e-post du vil slette, eller trykk på Marker alle. For å markere flere e-poster raskt sveiper du ned gjennom avmerkingsboksene.

3. Trykk på Kast eller Legg i arkiv. Hvis bare Legg i arkiv vises, holder du inne på Legg i arkiv for å vise andre alternativer, som Kast markerte meldinger.

iPhone som viser Mail-appen der tre meldinger er markert

Hvis du vil slette et stort antall e-poster, kan det være enklere å bruke e-postleverandørens nettsted.

Angi Kast eller Legg i arkiv som standardalternativ

Avhengig av typen e-postkonto du har, ser du kanskje Arkiver i stedet for Kast når du prøver å slette e-poster. Du kan endre hvor de slettede meldingene dine havner, i Mail-innstillingene:

1. Trykk på Mail i Innstillinger.

2. Trykk på Kontoer.

3. Trykk på kontoen din.

4. Trykk på kontoen din en gang til.

5. Trykk på Avansert.

6. Velg postkassen Slettet eller Arkiv for å sende forkastede meldinger dit.

Sveip for å slette – og andre måter å forkaste én e-post på

• Sveip til venstre raskt på én enkelt e-post.

• Trykk og hold på en e-post fra Innboks, og trykk deretter på Kast melding på menyen.

• Trykk på Arkiv-knappenNo alt supplied for Image eller Papirkurv-knappenNo alt supplied for Image i en e-post.

iPhone som viser én e-post som blir sveipet til venstre

Du kan også bruke fremgangsmåten for sletting av flere e-poster for å slette bare én e-post.