Hvis Apple Watch-lagringen er full

Finn ut hva du skal gjøre hvis Apple Watch-lagringsplassen er full, eller hvis du trenger mer tilgjengelig lagringsplass for å installere en watchOS-oppdatering.

Slik frigjør du lagringsplass på Apple Watch

Du kan frigjøre lagringsplass på Apple Watch ved å fjerne musikk eller bilder som du har synkronisert til klokken. Du kan også fjerne apper for å frigjøre mer plass.

For å sjekke hvor mye tilgjengelig lagring klokken har, åpner du Innstillinger-appen og trykker deretter på Generelt > Lagring.

Hvis du ikke har nok plass til å oppdatere Apple Watch

Apple Watch kan varsle at du trenger mer tilgjengelig lagringsplass for å installere en watchOS-oppdatering.

Hvis du har Apple Watch Series 4 eller nyere, eller Apple Watch SE, kan du prøve hvert av trinnene nedenfor.

Hvis du har Apple Watch Series 3, går du direkte til fremgangsmåten for å fjerne sammenkoblingen med Apple Watch og oppdatere den.

Omstart klokken

Omstart Apple Watch, og deretter prøver du å oppdatere igjen.

Hvis du fremdeles ser feilen, følger du fremgangsmåten i neste avsnitt.

Fjern mediefiler og apper

Prøv å frigjør lagringsplass på Apple Watch. Deretter prøver du å installere watchOS-oppdateringen.

Hvis du ikke får oppdatert etter å ha slettet mediefiler og apper, følger du fremgangsmåten i neste del.

Fjern sammenkoblingen og oppdater Apple Watch

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen mens du fjerner sammenkoblingen.

2. Åpne Watch-appen på iPhone.

3. Gå til Min klokke-fanen, og trykk deretter på Alle klokker øverst på skjermen.

4. Trykk på Info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.

5. Trykk på Koble fra Apple Watch.

6. På GPS + Cellular-modeller velger du å beholde mobilabonnementet ditt.

7. Trykk på nytt for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet for å deaktivere aktiveringslåsen. Før alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch blir slettet, oppretter iPhone en ny sikkerhetskopi av Apple Watch. Du kan bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette en ny Apple Watch.

Deretter konfigurerer du Apple Watch med iPhone. Når du blir spurt om du vil konfigurere som ny eller gjenopprette fra sikkerhetskopi, velger du å konfigurere som ny. Deretter følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen.

Hvis du vil oppdatere til betaversjonen av watchOS, installerer du betaprofilen på nytt når konfigureringen er fullført.

Til slutt oppdaterer du Apple Watch.

Gjenopprett fra sikkerhetskopi

Hvis du vil gjenopprette Apple Watch fra den siste sikkerhetskopien, følger du fremgangsmåten i forrige del for å fjerne sammenkoblingen igjen. Deretter konfigurerer du klokken en gang til med iPhone. Denne gangen velger du å gjenopprette fra sikkerhetskopi i stedet for å konfigurere som ny.