Konfigurer et eksisterende domene med iCloud Mail

For å fullføre konfigureringen av det tilpassede domenet og e-postadressene med iCloud Mail må du oppdatere MX-, TXT- og CNAME-postene dine hos domeneregistratoren.

Hvis du vil bruke ditt eget domene og dine egne e-postadresser med iCloud Mail, må du endre tre typer DNS-oppføringer hos domeneregistratoren: MX-, TXT- og CNAME-oppføringene.

• MX-poster angir hvor e-postene som sendes til domenet ditt, skal leveres. Du kan konfigurere flere MX-poster for et domene, og du kan gi dem individuelle prioritetsnivåer.

• TXT-oppføringer inneholder tekstbasert informasjon om domenet, herunder informasjon som bidrar til å forhindre e-postforfalskning.

• CNAME-oppføringer sender trafikk til samme IP-adresse når du har forskjellige varianter av det samme domenenavnet.

Før du endrer domeneoppføringene, skriver du inn e-postadressene du allerede bruker med dette domenenavnet.

Når du har konfigurert domenet med iCloud Mail, kan du opprette nye e-postadresser hvis du vil bruke dem.

Endre DNS-oppføringene

1. Logg på kontoen din hos domeneverten.1

2. Se etter delen for oppdatering av MX-oppføringene. Den kan ligge under Avanserte innstillinger, DNS-behandling eller Mail-innstillingene.

3. Slett de eksisterende MX-oppføringene.

4. Skriv inn de nye DNS-oppføringene for iCloud Mail-tjenerne.2 I TXT-oppføringen skriver du inn den personlige TXT-oppføringen du fikk under konfigureringen. I DKIM-oppføringen skriver du inn domenenavnet der det står «example.com».

• TXT:

• Oppføringstype: TXT

• Vert: @

• Verdi: [Skriv inn den personlige TXT-oppføringen du fikk under konfigureringen]

• SPF:

• Oppføringstype: TXT

• Vert: @

• Verdi: «v=spf1 include:icloud.com ~all»

• Hvis du allerede har en SPF-oppføring, legger du bare til «include:icloud.com» i verdien før «~all».

• MX:

• Oppføringstype: MX

• Vert: @

• Verdi: mx01.mail.icloud.com.

• Prioritet: 10

• MX:

• Oppføringstype: MX

• Vert: @

• Verdi: mx02.mail.icloud.com.

• Prioritet: 10

• DKIM:

• Oppføringstype: CNAME

• Vert: sig1._domainkey

• Verdi: sig1.dkim.example.com.at.icloudmailadmin.com.

5. Lagre endringene.

6. På konfigureringssiden for iCloud Mail klikker du på Verifiser for å bekrefte konfigureringen. Det kan ta noen minutter før de lagrede endringene kan verifiseres.

7. For å kontrollere at domenet og adressene er konfigurert med iCloud Mail kan du logge på https://icloud.com/icloudplus. Velg Tilpasset e‑postdomene-widgeten, og klikk deretter på Administrer. Hvis endringene du har gjort, ikke verifiseres på riktig måte, kontrollerer du de oppdaterte DNS-oppføringene for feil og prøver på nytt.

1. Hvis registratoren har en lås på domenet, kan du ikke konfigurere domenet med iCloud Mail.

2. Hvis registratoren ikke støtter «@», skriver du inn domenenavnet ditt som vert. Hvis registratoren ikke støtter anførselstegn eller punktum på slutten i oppføringsverdiene, skriver du inn verdien uten anførselstegn eller punktum på slutten. TTL skal settes til 3 600 sekunder eller 1 time.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.