Konfigurer Dolby Atmos eller surroundlyd på Apple TV med en lydplanke eller AV-mottaker

Finn ut hvordan du spiller Dolby Atmos-lyd eller surroundlyd på Apple TV med en lydplanke eller AV-mottaker.

Konfigurer Dolby Atmos eller surroundlyd

1. Sørg for at du kobler til Apple TV 4K direkte i HDMI-inngangen på lydplanken eller AV-mottakeren med en HDMI-kabel. De fleste TV-apparater støtter ikke Dolby Atmos-gjennomgang til lydplanker eller mottakere.*

Image showing an HDMI cable connecting into the HDMI input--the middle input--in an Apple TV. The other end of the cable connects to the HDMI In input on your television.
  2. Koble den ene enden av en HDMI-kabel til HDMI-utgangen på lydplanken eller AV-mottakeren. Koble deretter den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på TV-en.

Image showing an HDMI cable connecting to HDMI OUT on the back of a sound bar/AV receiver, and connecting to the HDMI port on a TV.

*Noen lydplanker og AV-mottakere støtter Dolby Atmos, men støtter ikke videoformater som for eksempel HDR10 og Dolby Vision. I dette tilfellet kan du enten koble Apple TV 4K til lydplanken eller AV-mottakeren for å spille av lyd i Dolby Atmos. Du kan også koble Apple TV 4K til TV-apparatet for å se video i HDR og Dolby Vision. Du trenger en TV, en AV-mottaker eller en lydplanke som støtter både Dolby Atmos og høykvalitetsformater for video for å gjøre begge deler. Apple TV 4K bruker en type Dolby Atmos med høy båndbredde som ikke fungerer med ARC-koblinger.

Kontroller om Dolby Atmos er konfigurert

På Apple TV 4K går du til Innstillinger > Video og lyd, og velger Lydformat. Kontroller at Dolby Atmos er slått på under Objektbasert lyd. Hvis du ikke ser alternativene Objektbasert lyd og Dolby Atmos, må du kanskje endre måten hjemmekinoanlegget er konfigurert på.

Noe Dolby Atmos-støttet innhold viser kanskje Dolby Atmos-symboletNo alt supplied for Image i lydinformasjonen.

• Hvis du ser innhold på Apple TV+: Trykk på Meny på Apple TV Remote og se etter Dolby Atmos-symboletNo alt supplied for Image.

• Hvis du ser på innhold i iTunes Movies-appen eller en tredjepartsapp: Sveip ned på berøringsflaten på Apple TV Remote. Under info ser du etter Dolby Atmos-symboletNo alt supplied for Image.

Du kan ikke spille av lyd i Dolby Atmos hvis Hurtigstart er slått av i Innstillinger. Gå til Innstillinger > Apper > iTunes-filmer og TV-programmer > Hurtigstart for å kontrollere om funksjonen er slått av.