Lag en ringetone av en Logic Pro- eller GarageBand for Mac-sang

Bruk GarageBand på iPhone eller iPad for å lage en ringetone av en Logic Pro - eller GarageBand for Mac-sang.

Hvis du vil lage en ringetone på Mac, kan du forberede den på Macen med GarageBand eller Logic Pro, og deretter dele den til iCloud Drive slik at du kan åpne den i GarageBand på iPhone eller iPad. Når den er på iPhone eller iPad, kan du eksportere sangen som en ringetone fra GarageBand, og deretter kan du tilordne ringetonen. Eller du kan bare lage ringetonen direkte på iPhone eller iPad.

Konfigurer iCloud Drive

For å dele sanger fra Mac til GarageBand for iOS trenger du iCloud Drive. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du konfigurere iCloud Drive på Mac og iPhone eller iPad.

Del prosjektet

1. På Macen åpner du prosjektet i Logic Pro eller GarageBand.

2. Del det til GarageBand for iOS:

• I GarageBand velger du Del > Prosjekt til GarageBand for iOS.

• I Logic Pro velger du Fil > Del > Prosjekt til GarageBand for iOS.

3. Velg «GarageBand for iOS»-mappen i iCloud Drive, og klikk deretter på Lagre.

Eksporter prosjektet som en ringetone

1. Åpne GarageBand på iPhone, iPad eller iPod touch.

2. I Mine sanger-leseren trykker du på Bla gjennomBla gjennom-knapp, trykker på Velg og trykker deretter på prosjektet du delte fra Macen.

3. Trykk på Del-knappenDel-knapp og deretter på Ringetone.

4. Gi ringetonen et navn, og trykk på Eksporter. Hvis ringetonen er lengre enn 30 sekunder, trykker du på Fortsett for å få GarageBand til å forkorte den automatisk. Eller du kan trykke på Avbryt for å gå tilbake til sangen slik at du kan forkorte den.

5. Trykk på Eksporter.

6. Når ringetonen er eksportert, kan du tilordne den.

Tilordne ringetonen

Når du har eksportert prosjektet ditt som en ringetone, kan du angi den som standard ringetone, eller du kan tilordne den til en kontakt. Trykk på «Bruk lyd som», og velg deretter et alternativ:

• Hvis du vil bruke ringetonen som standard ringetone for å erstatte den du har fra før, trykker du på Standard ringetone.

• Hvis du vil bruke ringetonen som standard SMS-tone for å erstatte den du har fra før, trykker du på Standard SMS-tone.

• Hvis du vil knytte ringetonen til en av kontaktene dine, trykker du på «Tilordne til kontakt», og deretter velger du en kontakt.

• Hvis du vil gå tilbake til Mine sanger-leseren uten å tilordne ringetonen, trykker du på Ferdig.