Hvis du ser «Kan ikke laste inn eksternt innhold privat» øverst i en e-post

Hvis Mail viser en melding om at den ikke kan laste inn eksternt innhold privat, kan du trykke på Last inn innhold for å vise innholdet.

I iOS 15, iPadOS 15 og nyere skjuler Personvernbeskyttelse for Mail IP-adressen din, slik at e-postavsendere ikke kan avgjøre posisjonen din eller koble den til annen internettaktivitet.

I noen tilfeller kan ikke Mail laste ned eksternt innhold i en e-post på en privat måte. Dette kan skje hvis du bruker et virtuelt privat nettverk (VPN).

Mail laster ikke inn dette innholdet uten din tillatelse, men varsler deg i stedet om at det ikke kan laste inn eksternt innhold privat.

Du kan trykke på Last inn innhold for å omgå advarselen og tillate at Mail mottar det eksterne innholdet uten å bruke Personvernbeskyttelse for Mail. Hvis enheten din bruker en VPN for dette innholdet vil innholdet bli lastet gjennom VPN-en i stedet for gjennom Personvernbeskyttelse for Mail.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.