Flytt iMovie Theater-innhold til iCloud-bilder

Lagre filmer og trailere i iCloud-bilder for å se dem på andre enheter, blant annet Apple TV.

iMovie støtter ikke lenger deling til iMovie Theater, og iMovie Theater-appen for Apple TV er ikke lenger tilgjengelig. For å se iMovie Theater-innhold på alle enhetene dine, blant annet Apple TV, kan du flytte videoene til iCloud-bilder. Du må slå på iCloud-bilder før du fortsetter.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke bruker iCloud-bilder.

Flytt videoer til iCloud-bilder på en iPhone eller iPad

Last først ned videoene dine i iMovie på iPhone- eller iPad-enheten, og legg dem deretter til i iCloud-bilder.

1. I iMovie går du til Prosjekter-visningen.

2. Trykk på Theater øverst på skjermen. Hvis du ikke ser Theater øverst på skjermen, kan du trykke på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst, og deretter på Se iMovie Theater.

3. Trykk på en video for å velge den. Hvis nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst vises, trykker du på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst for å laste ned videoen til enheten din.

4. Trykk på Del-knappenBildet har ingen alternativ tekst, trykk på Lagre video, og trykk deretter på OK når den er lagret.

5. Gjenta for hver video du ønsker å kopiere til iCloud-bilder.

Flytt videoer til iCloud-bilder på Mac

1. I iMovie velger du Vindu > Gå til Theater.

2. Klikk på en video for å velge den, klikk deretter på Del-knappenBildet har ingen alternativ tekst, og velg deretter Fil.

3. Klikk på lokalmenyen Oppløsning, og velg den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig. Angi de andre alternativene for deling, og klikk deretter på Neste.

4. Velg en plassering der du vil lagre videoen på Macen, for eksempel skrivebordet, og klikk på Lagre.

5. Åpne Bilder.

6. Finn den lagrede videofilen på Macen, og dra den så til Bilder.

7. Gjenta for hver video du ønsker å kopiere til iCloud-bilder.

Hvis du ikke bruker iCloud-bilder

Hvis du ikke bruker iCloud-bilder, kan du som beskrevet over, lagre videoene som filer, og deretter flytte dem til Bilder-biblioteket. Du kan også kopiere videofilene til en mappe på Mac, til en ekstern harddisk eller en tredjeparts skylagringstjeneste, som Box. Hvis du ønsker å se på videoene dine på Apple TV, kan du strømme dem med AirPlay fra iPhone, iPad eller Mac.