Hvis du ikke finner Duplikater-albumet for dupliserte bilder og videoer på iPhone

Vent til iPhonen er ferdig med å søke etter dupliserte bilder og videoer. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke ser Duplikater-albumet.

Fra og med iOS 16 oppdager Bilder-appen dupliserte bilder og videoer i bildebiblioteket ditt, og plasserer disse i Duplikater-albumet under Verktøy-delen.

Følgende trinn må være fullført på iPhonen for at Duplikater-albumet skal vises:

1. Indekser bildebiblioteket ditt.

2. Finn duplikater.

Prosessen for oppdaging av duplikater krever at iPhone er låst og koblet til strøm. Avhengig av oppgavene som kjører i bakgrunnen og størrelsen på bildebiblioteket ditt kan prosessen fullføres raskt eller ta opptil et par dager.