Slå «Reager på øyekontakt» på eller av på iPhone eller iPad Pro

Finn ut mer om «Reager på øyekontakt» på iPhone X eller nyere, 11-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro.

Hva er «Reager på øyekontakt»?

Selv om du ikke bruker Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet* for å støtte «Reager på øyekontakt». Med «Reager på øyekontakt» kan iPhone oppdage om du ser på telefonen, og kan dermed automatisk utføre visse handlinger. Eksempel:

• Når du ser på enheten din, nedtones ikke skjermen før du slutter å se på enheten.

• Hvis du ser på enheten, senker den volumlyden på varslene.

Du finner Øyekontakt-innstillingene ved å gå til Innstillinger > Face ID og kode

Hvis du ikke vil bruke disse funksjonene, åpner du Innstillinger-appen, trykker på Face ID og kode og slår av «Reager på øyekontakt».

*TrueDepth-kameraet er tilgjengelig på iPhone X eller nyere, med unntak av iPhone SE. 11-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro bruker også TrueDepth-kameraet.