Bruk Delt med deg på iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Delt med deg når andre deler innhold med deg fra appene Musikk, Apple TV, News, Bilder, Podcasts og Safari.

Finn delt innhold

Innhold som deles med deg i Meldinger-appen, organiseres automatisk i delen Delt med deg i appene Musikk, Apple TV, News, Bilder, Podcasts og Safari.

Apple Music-symbol

Musikk: Trykk på fanen Lytt nå. Du ser nå en del som heter Delt med deg.

App-symbol for Apple TV

TV: Trykk på Se nå-fanen. Delt med deg viser filmer og programmer som er delt med deg.

Safari-appsymbol

Safari: Åpne en ny nettleserfane, og bla forbi favorittene dine på startsiden. Rull ned til du ser Delt med deg.

Bilder-appsymbol

Bilder: Trykk på fanen For deg, og rull deretter ned til Delt med deg. Flere bilder i Meldinger vises som en kollasj av bilder som du enkelt kan sveipe gjennom.

Podcasts-appsymbol

Podcasts: Trykk på fanen Lytt nå og bla til du ser Delt med deg.

News-appsymbol

News: Trykk på fanen I dag og bla til du ser Delt med deg.

Fra hver app som støtter Delt med deg, kan du enkelt svare personen som sendte deg innholdet. Trykk på personens navn under eller i nærheten av det delte innholdet, og svar deretter i Meldinger.

Fortsett samtalen

Innhold som deles med deg, merkes automatisk i de tilsvarende appene. Dette lar deg se hvem som delte innholdet med deg senere, og gjør det enkelt å fortsette samtalen om det i tilknytning til det. Slik gjør du det:

1. Gå til delen Delt med deg i appen.

2. Trykk på innholdet som ble delt med deg.

3. Trykk på etiketten Fra [Navn] i nærheten av innholdet.

4. Svar på det delte innholdet, og trykk deretter på Send-knappenNo alt supplied for Image.

Fest innhold

Du kan raskt feste innhold som er interessant for deg, i Meldinger for enkelt å holde oversikt over det i Delt med deg, Meldinger-søk og Detaljer-visningen av samtalen. Slik gjør du det:

1. Gå til Meldinger-samtalen.

2. Trykk og hold inne på innholdsdelen i tråden.

3. Trykk på Fest-knappenNo alt supplied for Image.

Alternativ tekst er nødvendig

Gjenta trinnene for å løsne innholdet.

Slik finner du det festede innholdet:

1. Gå til Meldinger-samtalen.

2. Trykk på navnet øverst i tråden.

3. Rull ned til du ser Festet-delen.

Du kan også trykke på søkefeltet i Meldinger for å se en Festet-del.

Bilder kan lagres i biblioteket ditt, men ikke festes.

Del innhold

Slik deler du innhold via Meldinger-appen i de forskjellige appene som støtter Delt med deg:

Musikk: Velg sangen eller albumet du vil dele, trykk på Mer-knappenNo alt supplied for Image, trykk deretter på Del sang eller Del albumNo alt supplied for Image, velg Meldinger, velg kontakten din og send meldingen.

TV: Velg TV-programmet eller filmen, trykk på Del-knappenNo alt supplied for Image, velg Meldinger, velg deretter kontakten din og send beskjed.

Safari: Gå til nettstedet du vil dele, trykk på Del-knappenNo alt supplied for Image, velg Meldinger, velg deretter kontakten din og send meldingen.

Bilder: Velg bildet du vil dele, trykk på Del-knappenNo alt supplied for Image, velg Meldinger, velg deretter kontakten din og send meldingen.

Podcaster: Velg podcasten du vil dele, trykk på Mer-knappenNo alt supplied for Image, og trykk deretter på Del-knappenNo alt supplied for Image. Velg Meldinger, velg deretter kontakten og send meldingen.

Nyheter: Velg artikkelen du vil dele, trykk på Mer-knappenNo alt supplied for Image, og trykk deretter på Del historie Del historieNo alt supplied for Image. Velg Meldinger, velg deretter kontakten og send meldingen.

Kontroller hvilket delt innhold som vises i apper

Slik tilpasser du innholdet som vises i Delt med deg-delen:

1. Gå til Meldinger, og trykk deretter på samtalen som har innholdet du vil skjule.

2. Trykk på navnet øverst i tråden.

alternativ tekst er nødvendig
  3. Slå av Vis i Delt med deg.

4. Trykk på Ferdig.

Innholdet vises fortsatt i Meldinger-tråden, men det vises ikke i delen Delt med deg.

Fjern delt innhold

1. Gå til delen Delt med deg i appen.

2. Trykk og hold på miniatyrbildet for innholdet, for eksempel en nyhetsartikkel eller en podkast.

3. Trykk på Fjern.

Avhengig av appen kan du se forskjellige alternativer for fjerning av det delte innholdet.

Slik tilpasser du det delte innholdet du ser i Delt med deg i de aktuelle appene:

1. Gå til Innstillinger > Meldinger.

2. Trykk på Delt med deg.

3. Velg appene der du vil se delt innhold.

alternativ tekst er nødvendig