Dette er nytt i fastvareoppdateringene for AirTag

Finn ut mer om endringer og funksjoner som er inkludert i fastvareoppdateringene for AirTag.

Fastvareoppdatering 2.0.61 for AirTag

• Feilrettinger og andre forbedringer.

Fastvareoppdatering 2.0.36 for AirTag

• Løser et problem med at akselerometeret ikke aktiveres i visse tilfeller.

Fastvareoppdatering 2.0.24 for AirTag

• Gjør det mulig å bruke Presisjonssøk for å finne en ukjent AirTag som er oppdaget i bevegelse med deg.

• Hvis iPhone er våken, ser du en varsling når en AirTag som er atskilt fra eieren, reiser med deg og spiller av en lyd for å indikere at den har blitt flyttet.

Disse funksjonene krever iOS 16.2 eller nyere.

Presisjonssøk krever en støttet iPhone-modell med ultrabredbånd.

Fastvareoppdatering 1.0.301 for AirTag

• Juster sporingslyden for uønskede objekter for å lette lokaliseringen av en ukjent AirTag.

Krever iOS 14.5 eller nyere.

Kontroller hvilken fastvareversjon du har

1. Åpne Hvor er?-appen.

2. Trykk på Objekter-fanen.

3. Velg AirTagen din i listen over objekter.

4. Trykk på navnet på AirTagen, så vil serienummeret og fastvareversjonen vises.

Oppdater AirTag

• For å oppdatere AirTag må du ha iOS 14.5 eller nyere.

• Fastvareoppdateringer leveres periodisk mens AirTagen din er innenfor Bluetooth-rekkevidden til iPhonen.