Slik kobler du til Apple USB SuperDrive

Finn ut hvilke Macer som kan bruke Apple USB SuperDrive, og finn ut hvordan du kobler den til.

usb-superdrive-rett-front

Kontroller kompatibiliteten

Apple USB SuperDrive er kompatibel med Macer fra 2008 eller nyere som ikke har en innebygd optisk disk.

Koble til SuperDrive

For å bruke SuperDrive må du koble den til en USB-A-port på Macen*. Deretter setter du inn en disk. Sørg for at aluminiumskabinettet til SuperDrive vender opp.

For å koble SuperDrive til en Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-port på maskinen kan du bruke en av disse adapterne:

Mat ut en disk

Hvis du vil mate ut en disk, klikker du på Finder i Dock og velger Fil > Mat ut. Hvis tastaturet har en utmatingstast, kan du eventuelt trykke og holde på utmatingstastentasten.

* Hvis SuperDrive ikke reagerer når den er koblet til en ekstern skjerm eller USB-hub, kobler du den til en USB-port direkte på maskinen.