Hvis du får meldingen «Vi kan ikke logge på Apple-ID-en din.»

Hvis du får en slik melding etter at du har forsøkt å logge deg på med en ny enhet eller nettleser, venter du i minst et døgn, og deretter prøver du å logge deg på igjen.

Hvis du får meldingen «Vi kan ikke logge på Apple-ID-en din. Prøv på nytt senere.», kan det være fordi du har forsøkt å logge deg på for mange kontoer på enheten eller i nettleseren i løpet av kort tid. Du må vente minst et døgn før du prøver å logge deg på enheten eller i den aktuelle nettleseren.

Selv om det ikke er mulig å forkorte denne ventetiden, kan du fortsette å bruke andre enheter som allerede er logget på med Apple-ID-en din.

I denne tidsperioden må du ikke

• logge deg av noen av enhetene dine

• tilbakestille Apple-ID-passordet

• starte en forespørsel om kontogjenoppretting

Hvis du gjør det, fører det ikke til at meldingen fjernes, men kan derimot forsinke tilgangen til kontoen ytterligere.