Om Apple Business Essentials-appen

Finn ut mer om Essentials-appen for iOS, iPadOS og macOS.

iPhone som viser Velkommen til Business Essentials-skjermen

Apple Business Essentials er en gratisapp for å få appene og støtten du trenger fra bedriften din – på én plassering. Essentials-appen installeres automatisk når du logger på med en administrert Apple-ID som er registrert for Apple Business Essentials-enhetsadministrasjon.

Apper

Apper-fanen viser deg alle appene som bedriften har tilordnet til deg. Apper kan komme fra App Store (iPhone, iPad og Mac) eller direkte fra bedriften din (kun Mac). For å installere en tilordnet app fra App Store trykker eller klikker du på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst. Du belastes ikke for å laste ned eller kjøpe disse appene. Når du bruker Essentials til å installere apper, kan bedriften din oppdatere eller fjerne dem. Mac-apper som tilordnes til deg direkte fra bedriften, installeres automatisk og kan ikke fjernes av bedriften. Hvis du vil slette en app som er tilordnet av bedriften, kan du slette den manuelt.

Enheter

I Enheter-fanen ser du alle enhetene dine som administreres av Apple Business Essentials med et aktivt abonnement, samt den gjeldende dekningen for AppleCare-service og -støtte.

Enkelte funksjoner i Apple Business Essentials-appen er begrenset frem til en organisasjon bekrefter registreringen. Se listen over funksjoner i Apple Business Essentials for mer informasjon.

Administrer reparasjoner

Hvis du har en enhet som er dekket av AppleCare+ for Business Essentials, kan du sende inn en reparasjonsforespørsel og spore statusen til reparasjonen i Enheter-fanen. Du kan også avbryte forespørsler som ikke lenger er nødvendige.

Hvis du ser «Pålogging kreves»

Hvis du installerer Essentials-appen fra App Store eller logger av enheten, får du se en melding om at pålogging er kreves og at du ikke kan bruke appen. Hvis du vil bruke Essentials-appen, må du fjerne appen fra enheten og logge på med den administrerte Apple-ID-en din. Hvis du trenger hjelp, kan du ta kontakt med Apple Business Essentials-administratoren din.

Apple Business Essentials og personvern

Finn ut mer om personvern i Apple Business Essentials.