Bruk Sirene på Apple Watch Ultra for å signalisere at du trenger hjelp

Med Sirene på Apple Watch Ultra-modeller kan du raskt og enkelt varsle folk rundt deg om at du trenger hjelp.

Slik fungerer det

• Når du slår på Sirene, spiller Apple Watch Ultra av en kontinuerlig lyd som kan høres opptil 180 meter unna.

• Sirene bruker to unike, høyfrekvente lyder som man vanligvis ikke hører ute i naturen, vekselvis og gjentakende.

• Sirene settes på pause i visse situasjoner, for eksempel under telefonsamtaler og når tidtakere eller alarmer ringer, men den stopper ikke for podkaster eller musikk.

• Sirene fortsetter å lage lyd til du slår den av eller klokken går tom for batteri.

• Hvis det er mulig, bør du unngå å slå på Sirene i lukkede omgivelser, og ikke hold klokken nær ørene mens Sirene lager lyd.

• Hvis Apple Watch Ultra er våt, kan det hende at Sirene-lyden ikke er så høy som forventet. Sirene spilles av med fullt volum når klokken har tørket.

Slå på Sirene

Du kan slå på Sirene med handlingsknappen eller sideknappen.

Bruk handlingsknappen

Handlingsknappen på Apple Watch Ultra
  1. Hold inne handlingsknappen til Sirene-skyveknappen vises.

2. Dra Sirene-glidebryterenBildet har ingen alternativ tekst for å starte en nedtelling.

3. Sirene starter når nedtellingen er ferdig.

Eventuelt kan du holde inne handlingsknappen for å starte nedtellingen, og deretter fortsette å holde inne handlingsknappen til sirenen starter. Hvis du ikke kan starte Sirene ved å holde inne knappen, kan du gå til Innstillinger > Handlingsknapp, og slå av Hold for å slå på.

Bruk sideknappen

Sideknappen på Apple Watch Ultra
  1. Hold inne sideknappen til Sirene-skyveknappen vises.

2. Dra Sirene-glidebryterenBildet har ingen alternativ tekst for å starte en nedtelling.

3. Sirene starter når nedtellingen er ferdig.

Slå av Sirene

Du kan avbryte Sirene under nedtellingen. Hvis du holder inne handlingsknappen, slipper du handlingsknappen for å avbryte. Hvis du startet nedtellingen ved å dra Sirene-skyvebryteren, holder du håndflaten mot klokkeskjermen i minst tre sekunder for å avbryte.

Hvis du vil stoppe Sirene når den gir fra seg lyd, trykker du på StoppBildet har ingen alternativ tekst i Sirene-appenBildet har ingen alternativ tekst.

Stopp sirene på Apple Watch Ultra

Hvis du navigerer bort fra Sirene-appenBildet har ingen alternativ tekst, kan du raskt finne den fram igjen med appveksleren. Dobbeltklikk på Digital Crown for å åpne appveksleren, trykk på Sirene-appenBildet har ingen alternativ tekst, og trykk deretter på StoppBildet har ingen alternativ tekst.