Finne eller gjenopprette en manglende FaceTime-app

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke finner FaceTime-appen, eller må gjenopprette den på iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Sørg for at enheten din støtter FaceTime. FaceTime er ikke tilgjengelig eller vises kanskje ikke på enkelte iPhone- og iPad-enheter kjøpt eller brukt i Saudi-Arabia, Pakistan og De forente arabiske emirater, inkludert Dubai. Men med iOS 11.3 eller nyere får du FaceTime på iPhone, iPad og iPod touch i Saudi-Arabia. Og med iOS 12.4 og nyere er FaceTime tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch i Pakistan.

2. Gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern > Tillatte apper, og kontroller at FaceTime og Kamera er slått på. Du kan ikke bruke FaceTime hvis du har aktivert Skjermtid for Kamera.

3. Søk etter FaceTime-appen i Spotlight eller med Siri. Hvis du eller noen andre fjernet FaceTime-appen, må du kanskje gjenopprette den.

4. Oppdater enheten din til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

Hvis du fortsatt ikke finner FaceTime-appen, kan du sikkerhetskopiere enheten ved hjelp av datamaskinen eller iCloud og deretter gjenopprette enheten. Når du har gjenopprettet enheten, kan du konfigurere den ved å velge region og språk. Deretter gjenoppretter du dataene ved hjelp av datamaskinen.