Konfigurere avanserte nettverksinnstillinger i iOS-oppsettassistenten

Les om hvordan du bruker iOS-oppsettassistenten til å konfigurere proxyer eller andre avanserte valg for nettverkskonfigurasjon for et virksomhetsmiljø.

Hvis du er systemadministrator for en virksomhet, må du anbefale brukerne om å konfigurere de nye enhetene deres for avanserte nettverkskonfigurasjoner med iOS-oppsettassistenten.

1. På Hei-skjermen trykker du på Hjem-knappen eller sveiper opp.

2. Velg et språk.

3. Velg land eller region.

4. Velg Konfigurer manuelt på Hurtigstart-skjermbildet.

5. På Velg et Wi-Fi-nettverk-skjermen trykker du på Hjem-knappen eller trykker og holder inne sideknappen i to sekunder.

6. Trykk på Wi-Fi-innstillinger.

7. Ved siden av nettverksnavnet trykker du på infoknappeninfoknappen.

Fra denne skjermen kan du justere følgende innstillinger:

• Sette opp en HTTP-proxy

• Definere statiske nettverksinnstillinger

• Slå på BootP

• Konfigurere DNS