Hvis du ikke kan spille av videoer i Bilder på Mac

For å forberede deg på fremtidige versjoner av macOS bør du finne og konvertere inkompatible medier i Bilder-biblioteket ditt.

Når du åpner eldre videofiler i Bilder på macOS Mojave (macOS 10.14), kan du få feilmeldingen: «Kan ikke spille av videoen. Bilder kan ikke spille av videoen. Vil du prøve å åpne den i QuickTime Player?»

Følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å konvertere videofilen. Hvis du ikke konverterer filene på forhånd, kan de ikke konverteres eller brukes i fremtidige versjoner av macOS.

Konverter mediafiler i QuickTime Player

1. Åpne Album-delen i Bilder-sidepanelet.

2. Klikk på Videoer i Medietyper-albumet.

3. Klikk på en video i albumet for å spille den av. Hvis filen er inkompatibel og må konverteres, blir du bedt om å åpne den i QuickTime Player.

4. Klikk på OK.

5. Vent mens QuickTime konverterer filen.

6. Klikk på Lagre for å lagre den på skrivebordet.

7. Når du blir bedt om det, klikker du på Erstatt. Dette erstatter den inkompatible filen.

8. Finn den nye filen på skrivebordet og dra den til Bilder-vinduet.