Motta VPP (Volume Purchase Program)-kreditt sikkert fra Apple

Etter at organisasjonen har kjøpt VPP-kreditt fra Apple, kan innholdskjøperen bruke den sikre innboksen til å vise bestillingshistorikk og laste ned innløsningskoder.

Kjøpe VPP-kreditt

Som Apple School Manager- eller Apple Business Manager-kunde kan organisasjonen din kjøpe VPP-kreditt fra Apple eller en Apple-autorisert forhandler. Når medlemmer av organisasjonen kjøper VPP-kreditt, oppgir de følgende opplysninger:

• Kredittverdi, som kjøperen må beregne basert på det totale pengebeløpet som trengs for kontoen til innholdskjøperen

• Navnet på institusjonen eller bedriften

• Navnet og Apple-ID-en til en registrert innholdskjøper

Vi kontrollerer at kontoen til innholdskjøperen er gyldig. Og når bestillingen er klar, sender vi en e-post med en kobling til en sikker innboks. Innholdskjøperen din bruker denne sikre innboksen til å få tilgang til organisasjonens VPP-kreditt.

Bruke den sikre innboksen

Du kan logge på den sikre innboksen med innholdskjøperens Apple-ID. Når du er logget på, kan du laste ned et regneark med en innløsningskode for hver VPP-kreditt-bestilling. Du kan løse inn og bruke denne koden til å kjøpe innhold med Apper og bøker i Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Sende VPP-kreditt på nytt

VPP-kreditt er tilgjengelig for nedlasting i 90 dager fra den sikre innboksen. Når det har gått 90 dager, kan organisasjonen sende VPP-kreditten på nytt hvis den ble kjøpt gjennom institusjonens tilpassede Apple Online Store.

1. Gå til den tilpassede Apple Online Store.

2. Gå til Konto-menyen og velg Check Order Status (kontroller bestillingsstatus).

3. Logg på med samme Apple-ID som du brukte til å kjøpe VPP-kreditt. Du kan også oppgi bestillingsnummeret.

4. Klikk på Resend Credit (send kreditt på nytt).

Hvis du ikke kjøpte kreditten gjennom en tilpasset Apple Online Store, kan AppleCare sende VPP-kreditten på nytt.

1. Send en forespørsel ved hjelp av skjemaet for forespørsler om støtte for bedrifter og utdanningsinstitusjoner.

2. Skriv inn kontaktinformasjonen din og bedriftens navn.

3. For bedriftstypen velger du Business (Bedrift) eller Education (Utdanningsinstitusjon).

4. For problemet velger du Other (Annet).

5. I «Details of your issue»-delen (Detaljer om problemet) oppgir du hvert VPP-kredittordrenummer og ber om at den utløpte VPP-kreditten din sendes til Apple-ID-en din på nytt.

6. Klikk på Submit (Send).