Bruk Apple Watch etter service

Her er informasjon om hvordan du bruker en Apple Watch som har vært til service.

1. Hold Apple Watch i nærheten av iPhone.

2. Sammenkoble Apple Watch. Når du sammenkobler Apple Watch, kan du velge å gjenopprette den fra en sikkerhetskopi hvis du har en.

© 2023 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, Apple Watch og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.