Importere eksisterende e-postmeldinger til iCloud Mail fra det tilpassede e-postdomenet ditt

Når du bruker Tilpasset e-postdomene med iCloud Mail, kan du importere eksisterende e-postmeldinger fra den forrige e-postleverandøren din til iCloud Mail og ha alle e-postmeldingene på ett sted.

Du kan importere eksisterende e-postmeldinger fra det tilpassede e-postdomenet ditt kun på nettet på iCloud.com.

Når du importerer eksisterende e-postmeldinger:

• Meldingene dine vises i en ny mappe i iCloud Mail med navnet på den forrige e-postadressen din.

• Hvis du hadde e-postene organisert i flere mapper i den forrige e-postkontoen din, vises disse mappene i den nye mappen.

Før du importerer eksisterende e-postmeldinger til iCloud Mail, må du sjekke hvor mange meldinger du importerer og sørge for at du har nok iCloud-lagringsplass:

• Logg på hos den forrige e-postleverandøren din for å sjekke hvor mange eksisterende e-postmeldinger du vil importere.

• Hvis du trenger mer plass, kan du finne ut hvordan du administrerer iCloud-lagringen din.

Ikke alle e-postleverandører støttes for øyeblikket.

Importer eksisterende e-postmeldinger under oppsett av Tilpasset e-postdomene

Når du konfigurerer det tilpassede domenet ditt for iCloud Mail, kan du importere eksisterende e-postmeldinger:

• Når du velger en standard e-postadresse, ser du alternativet Importer e-post.

• Velg e-postadressen du vil importere meldinger fra. Du kan importere meldinger fra andre e-postadresser senere.

• Velg Fortsett for å logge på den forrige e-postkontoen din og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre importen av eksisterende meldinger.

Avhengig av hvor mange e-postmeldinger du importerer, kan det ta litt tid før du begynner å se de importerte e-postmeldingene.

Importer eksisterende e-postmeldinger senere

1. Gå til iCloud.com

2. Velg Kontoinnstillinger.

3. I delen Tilpasset e-postdomene velger du Administrer.

4. Velg e-postadressen du vil importere e-post fra, bla ned og velg Importer e-post-knappen (eller velg Legg til-knappenDet er ikke lagt ved et alternativ for bilde for å importere e-postmeldinger fra en ytterligere adresse).

5. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på den forrige e-postkontoen din og importere meldinger.

Hvis du ikke kan importere eksisterende e-postmeldinger

Du kan manuelt flytte e-postmeldingene dine til iCloud Mail ved hjelp av Mail-appen: