Administrer oppgradering til macOS Ventura i organisasjonen

Bruk Mobile Device Management (MDM) for å utsette utrullingen av macOS Ventura på overvåkede Macer i organisasjonen.

Denne artikkelen er beregnet for systemadministratorer.

Med macOS Monterey 12.3 og nyere versjoner kan du tilby brukere et alternativ for progravareoppgradering til macOS Ventura uten å måtte kjøre en større app for fullstendig installasjon eller bekrefte at du er administrator. Med macOS Monterey 12.6.1 og nyere versjoner kan du utsette denne nye oppgraderingen ved hjelp av MDM-innstillingen for utsettelse av større oppdateringer.

For å gi administrerte distribusjoner mer tid til å oppdatere til macOS Monterey 12.6.1, er den nye oppgraderingsbanen for macOS Ventura 13.0 og 13.0.1 deaktivert for alle overvåkede Macer som er registrert i en MDM-løsning, og bare den fullstendige installasjonsbanen er tilgjengelig. Den nye oppgraderingsbanen er kun tilgjengelig for overvåkede Macer for macOS Ventura 13.1 og nyere.

Følg instruksjonene nedenfor for å forhindre at Macer i organisasjonen tilbyr macOS Ventura.

Bruk MDM til å utsette macOS Ventura 13.0 og 13.0.1

Bruk innstillingen for å utsette større oppdateringer og forhindre at Macer i organisasjonen tilbyr oppgraderingsbanen med fullstendig installasjon til macOS Ventura.

Bruk MDM til å utsette macOS Ventura 13.1 og nyere

macOS Monterey 12.6.1 og nyere versjoner:

Du kan forhindre at Macer i organisasjonen tilbyr macOS Ventura i opptil 90 dager ved hjelp av innstillingen for utsettelse av større oppdateringer.

macOS Monterey 12.3 til 12.6:

Du kan forhindre at Macer i organisasjonen tilbyr macOS Ventura 13.0 og 13.0.1 i opptil 90 dager ved hjelp av innstillingen for utsettelse av større oppdateringer. Du kan forhindre at Macer i organisasjonen tilbyr macOS Ventura 13.1 og nyere i opptil 90 dager ved hjelp av innstillingene for utsettelse av både større og mindre oppdateringer. Hvis utsettelsesperioden for større oppdateringer er lengre enn utsettelsesperioden for mindre oppdateringer, forlenger du perioden for mindre oppdateringer i samsvar med perioden for større oppdateringer.